Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

02 Лютого, 2022 р., 09:44
На сьогодні загальна кількість користувачів „Електронного кабінету особи з інвалідністю? складає 2292 особи. Через вказаний сервіс особами з інвалідністю подано 1018 заяви на первинну реєстрацію в централізованому банку даних з проблем інвалідності (далі – ЦБІ), 27 заяв для отримання направлення на реабілітацію, 481 заява для отримання направлення на забезпечення TЗР.
01 Лютого, 2022 р., 22:41
Чи відомий вам термін «безбар’єрність»? Тільки нещодавно це поняття асоціювалося у багатьох людей із чимось на кшталт облаштованих пандусів, підіймачів, спеціалізованих установ тощо. Проте термін безбар’єрності більш глибокий та, без перебільшень, стосується кожного, адже корелюється не тільки у фізичному вимірі, а і в освітньому, економічному та соціальному.
31 Січня, 2022 р., 23:04
З року в рік новітні технології змінюють наше повсякденне життя, руйнують та долають «бар’єри», що виникають на шляху громадян до отримання інформації, та створюють можливості щодо надання якісних та публічних послуг.
31 Січня, 2022 р., 17:08
На національній онлайн-платформі з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта» доступний новий серіал під назвою «Безбар’єрна грамотність».
28 Січня, 2022 р., 09:29
Для впровадження принципів безбар’єрності під час комунікацій в роботі органів влади та формування довіри між громадянами та представниками влади, Мінцифра пропонує освітній серіал «Держава без бар’єрів» на платформі Дія.Цифрова освіта.
27 Січня, 2022 р., 14:44
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОДА Неля Ковалюк разом з експертами громадських організацій осіб з інвалідністю Житомирщини здійснили гендерний аудит доступності ЦНАПу Коростишівської територіальної громади.
25 Січня, 2022 р., 13:58
Чимало років безбар’єрність асоціювалася у багатьох людей лише з подоланням фізичних перешкод – облаштуванням пандусів і підіймачів. Насправді ж це поняття ширше і стосується, без перебільшення, кожного.
24 Січня, 2022 р., 13:51
У Міністерстві освіти і науки відбувся інформаційний захід «Година безбар’єрності», який об’єднав працівників сфери освіти навколо обговорення важливості формування безбар’єрної комунікації.
19 Січня, 2022 р., 14:52
Міністерство цифрової трансформації України запустило національну онлайн-платформу з цифрової грамотності «Дія. Цифрова освіта», яка покликана забезпечити українців вільним доступом до вдосконалення своїх навичок.
18 Січня, 2022 р., 15:35
На засіданні Уряду 12 січня 2022 року внесено зміни до постанови Кабінету Міністрів України від 3 березня 2020 р. № 166, якими удосконалено механізм надання громадським об’єднанням осіб з інвалідністю фінансової підтримки за рахунок коштів державного бюджету для реалізації програм, розроблених інститутами громадянського суспільства.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь