Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

25 Липня, 2023 р., 12:46
Стрес, який люди отримують в умовах війни, є невимовним випробуванням їхньої міцності та стійкості. Ці люди несуть на своїх плечах надзвичайне навантаження. Щодня вони зіштовхуються з небезпекою, втратами, та несприятливими обставинами. особливо важко переносять це люди похилого віку.
21 Липня, 2023 р., 11:09
Як повідомляє представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк, офіс Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю спільно із Державною Службою України з надзвичайних ситуацій запрошують організації громадянського суспільства, центри комплексної реабілітації осіб з інвалідністю, зацікавлених осіб, до підвищення знань, як діяти в надзвичайних ситуаціях людям з інвалідністю, що мають проблеми із слухом, зором, ОРА, ментальними захворюваннями та іншими обмеженнями в здоров’ї, які вимагають особливих дій в ситуаціях ризику.
13 Липня, 2023 р., 11:57
Сьогодні на вулицях ми дедалі частіше бачимо дорослих і дітей, українців та українок з протезами. Дуже часто це викликає безліч питань у дітей, які раніше не були знайомі з тими людьми, які мають протези.
12 Липня, 2023 р., 16:24
Представниця Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю в Житомирській ОВА Неля Ковалюк відвідала реабілітаційний табір «Надія» Карітас – Спес, який знаходиться в с. Зарічани поблизу Житомира. Вона поспілкувалася з дітьми та молоддю з інвалідністю різних нозологічних груп, які проходять реабілітацію у таборі та їхніми батьками. Зокрема, це ВПО з Луганської, Донецької, Херсонської, Миколаївської областей. З ними у таборі працюють фахівці Попаснянського центру реабілітації «Лелека», який був релокований у зв’язку з повномасштабною війною рф проти України.
12 Липня, 2023 р., 10:16
Перша леді України Олена Зеленська взяла участь у презентації автошкіл, адаптованих до потреб людей з інвалідністю.
29 Червня, 2023 р., 09:36
Навчитися заново жити після травми спинного мозку означає опанувати крісло колісне так, щоб навколишній простір не видавався ворожим. Щоб пересуватися в місті і самостійно вести побут. Щоб у житті знову з’явився спорт і активні розваги. Щоби, власне, було життя.
26 Червня, 2023 р., 14:15
Днями представниця Урядової уповноваженої в Житомирській обласній військовій адміністрації Неля Ковалюк взяла участь у практичному семінарі «Доступність громадського середовища для жінок з порушенням зору», який відбувся у співпраці та за підтримки Житомирського регіонального відділення Асоціації міст України, Житомирської громадської організації людей з інвалідністю «Молодь. Жінка. Сім’я.», Фонду Швидкого Реагування та США.
14 Червня, 2023 р., 17:43
Сьогодні на базі КНП “Коростенська центральна міська лікарня Коростенської міської ради” відбулося офіційне відкриття гінекологічного кабінету безбар’єрного доступу для жінок, які постраждали від гендерно-обумовленого насильства.
14 Червня, 2023 р., 17:40
На базі акушерського відділення КНП “Бердичівська міська лікарня”, розташованого у “Центрі жінки”, почав функціонувати гінекологічний кабінет безбар’єрного доступу.
08 Червня, 2023 р., 15:42
Через повномасштабну війну в Україні багато людей, у тому числі з інвалідністю тимчасово переїжджають жити до більш безпечних місць.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь