Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безбар’єрність

27 Березня, 2023 р., 18:03
Через повномасштабну війну в Україні багато людей, у тому числі з інвалідністю тимчасово переїжджають жити до більш безпечних місць.
23 Березня, 2023 р., 12:45
Батьківство, а особливо – перший рік із малюком, майже ніколи не буває легким. На «Дія. Безбар’єрність» (https://bf.diia.gov.ua) є розділ, який стане у пригоді:
17 Березня, 2023 р., 15:23
Всі люди здатні комунікувати, просто роблять це по-різному: хтось усно словами, а хтось — іншими способами. І найпростіший інструмент, яким ви можете скористатись при спілкуванні з людиною з інвалідністю, — це просто поставити запитання.
17 Березня, 2023 р., 15:13
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю у Житомирській ОВА Неля Ковалюк разом із громадськими організаціями відвідали Романівську громаду.
13 Березня, 2023 р., 16:59
Хочете вести бізнес із повагою до людини, працевлаштувати без бар’єрів, одним словом – розвивати безбар’єрність, але не знаєте з чого почати? Існує кілька важливих кроків, які варто врахувати на самому початку.
13 Березня, 2023 р., 11:04
Які документи треба оформлювати з народженням дитини? Що брати з собою в пологовий? А що узагалі треба знати до пологів?
10 Березня, 2023 р., 13:25
Єдиним коректним терміном сьогодні є «людина (особа) з інвалідністю». Коли ми говоримо «інвалід», ми ніби навішуємо на людину тавро. Але інвалідність — це тільки одна з ознак людини, при цьому вона може бути чиєюсь дружиною, донькою, сином чи братом, з темним чи рудим волоссям, професіоналом у якійсь справі, спортсменом, з купою досягнень і т. ін. Тому коректно в такому випадку дотримуватися принципу «person first language», тобто пам’ятати, що на першому місці завжди людина, а вже потім її ознака, якщо це необхідно вказати.
09 Березня, 2023 р., 19:59
Для освітян України, у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоров’я, стартував курс «Практичні навички подолання стресу».
23 Лютого, 2023 р., 09:43
Представник Урядової уповноваженої з прав осіб з інвалідністю у Житомирській ОВА Неля Ковалюк у співпраці з Житомирською обласною громадською організацією людей з інвалідністю “Молодь. Жінка. Сім’я.” в рамках реалізації проєкту “Підтримка діяльності громадських організацій осіб з інвалідністю в маленьких громадах Житомирської області” з робочою поїздкою відвідали Пулинську громаду.
21 Лютого, 2023 р., 08:09
Ось такі закладинки «Скажи чесно, ти як?» у кожне замовлення вкладатиме національна книжкова платформа Yakaboo, учасник спільноти «Бізнес без бар’єрів». Про це повідомляє ГО «Безбар’єрність».

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь