Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба автомобільних доріг у Житомирській області підбила підсумки 2020 року

Дата: 16.12.2020 10:17
Кількість переглядів: 405

Підбиваємо підсумки року. Згідно з планом Укравтодору, станом на грудень, відремонтовано 41,3 км доріг у верхньому шарі. Дві ділянки загальною протяжністю 25, 6 км введені в експлуатацію та завершені роботи з будівництва мосту через річку Желонь в прикордонній зоні.

Фото без опису

М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський

Проводились роботи на 4-х ділянках, загальною протяжністю 20 кілометрів.

Вже завершено будівництво мосту через річку Желонь та забезпечено безаварійний проїзд в Овруцькому районі та місті Овруч. Це дало змогу, з урахуванням попередніх років, практично повністю відновити дорогу від Овруча до кордону з Республікою Білорусь.

Ведеться капітальний ремонт мосту через річку Норин в місті Овруч.

На даний час коригується проєктно-кошторисна документація на виконання робіт усієї ділянки автодороги М-21 від села Двірець до міста Бердичів.

Дотримуємося маршрутного принципу: за два роки шлях М-21, як одна з найголовніших магістралей області, буде відновлена повністю.

Р-49 Васьковичі — Шепетівка: триває капітальний ремонт мосту через р. Случ на км 92 + 351. Проведено підготовчі роботи, демонтаж основного проїзду. Виконані роботи з влаштування фундаментів, триває монтаж балок.

Н-03 Житомир — Чернівці: триває будівництво шляхопроводу через залізницю на км 57 + 058. Проведено підготовчі роботи. Тривають роботи з влаштування опор та перенесення комунікацій.

Повторно проводяться процедури закупівлі послуг на проведення реконструкції та капітального ремонту 6-ти ділянок, загальною протяжністю більше 30-ти кілометрів в Чуднівському та Любарському районах.

Зважування-в-русі

Влаштовуємо комплекс автоматичного зважування в русі поблизу села Сінгури на км 191 + 500 — км 192 + 500 автомобільної дороги державного значення М-21 Виступовичі — Житомир — Могилів-Подільський (через м. Вінницю).

Працюємо далі. Ставимо перед собою цілі та долаємо кілометр за кілометром, реалізовуючи їх.

Пресслужба САД у Житомирській області



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь