Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Велике будівництво на Житомирщині: Віталій Бунечко про наступний етап реалізації проєкту з реконструкції стадіону “Полісся”. ВІДЕО

Дата: 01.04.2021 19:03
Кількість переглядів: 358

Сьогодні, 01 квітня, голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко провів пресконференцію з питань робіт, які планується виконати у 2021 році на території комплексу центрального стадіону “Полісся”, а також розповів про інші спортивні об’єкти Житомирської області, реалізація яких планується впродовж поточного року в рамках Програми Президента України “Велике будівництво”.

Фото без опису

Так, голова облдержадміністрації повідомив, що 22 березня 2021 було отримано сертифікат готовності до експлуатації футбольного поля та бігових доріжок центрального стадіону «Полісся». Це І черга в рамках реалізації проєкту з реконструкції футбольного поля та благоустрою території стадіону.

«Усі рішення про доцільність подальших робіт на стадіоні «Полісся» будуть прийматися виключно з урахуванням результатів громадських обговорень. За попередніми оцінками вартість робіт може скласти до 100 млн грн, тож жителі області повинні визначитися з тим, на які цілі краще у найближчі роки спрямувати ці кошти», – сказав Віталій Бунечко.

ІІ черга реалізації проєкту передбачає: благоустрій території, починаючи від вхідної групи, проведення зовнішніх інженерних мереж, встановлення інформаційного табло, облаштування тенісних кортів з освітленням, створення тренувальних секторів з легкої атлетики, штовхання ядра, стрибків у довжину, мініфутбольного поля, монтаж навісу над західною трибуною, огорожі біля центрального входу.

«Частина з цих робіт вже виконана. Разом із тим додатково потрібно запроєктувати системи радіооповіщення, відеоспостереження, будівництво серверної для їх обслуговування, встановлення турнікетів з електронним зчитуванням квитків для входу-виходу вболівальників», – зазначив голова ОДА.

Також Віталій Бунечко повідомив, що існує окремий проєкт із реконструкції західної трибуни, який на сьогодні не завершений. Цей проєкт включає реконструкцію самої трибуни, підтрибунних приміщень, у тому числі легкоатлетичного манежу та допоміжних приміщень, внутрішніх інженерних мереж. Також до складу проєкту входить капітальний ремонт зовнішніх туалетів, вхідної арки та частковий благоустрій території.

Крім того, для приведення у відповідність до регламенту ФФУ будуть виконані роботи з влаштування роздягалень для футболістів, кімнат для суддів, кімнати для інспектора матчів, медичні кабінети, кімнати для преси, будівництво приміщень швидкого харчування для відвідувачів.

Детальніше дивіться у ВІДЕО нижче.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь