Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Лариса Хоречко наголосила на важливості вакцинації від COVID-19 на нараді в Олевській територіальній громаді

Дата: 05.08.2021 15:53
Кількість переглядів: 425

5 серпня заступницею голови Коростенської районної державної адміністрації Ларисою Хоречко спільно із генеральним директором КНП «Олевський ЦПМД» Олевської міської ради Наталією Мельчинською проведено нараду для працівників освіти та культури щодо питань вакцинації від COVID-19.

Фото без опису

Присутнім освітянам та працівникам культури було доведено, що відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 09 грудня 2020 року № 1236 «Про внесення змін до Національного плану вакцинопрофілактики гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-СоV-2, на період до 31 грудня 2021 року» (із змінами від 28 липня 2021 року) у разі переходу області із зеленої зони до жовтого, помаранчевого чи червоного карантинного рівня епідемічної безпеки для роботи навчального закладу у новому 2021/22 навчальному році потрібно мати мінімум 80% повністю вакцинованого персоналу закладу освіти.

Фото без опису

На нараді також було зосереджено увагу на тому, що на сьогоднішній день, на жаль, цифри по захворюваності на COVID-19 в Україні залишаються досить високими. Тому вакцинація громадян залишається актуальною.

Фото без опису

Як зазначила Лариса Хоречко: «Вакцинація – це єдиний ефективний спосіб захистити себе від коронавірусної хвороби. На сьогоднішній день вакцинуватись від COVID-19 може кожен охочий. Для цього необхідно звернутись до пунктів щеплень, які діють у більшості закладів первинної медичної допомоги. Знайти інформацію про пункти щеплення в Коростенському районі можна з адресами й телефонами на сайті vaccination.covid19.gov.ua та на сайті Коростенської РДА».

Фото без опису

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РДА



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь