Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

21 жовтня запрошуємо усіх бажаючих долучитися до презентації інформаційної кампанії «ДЛЯ ДІТЕЙ суспільство без бар’єрів»!

Дата: 19.10.2021 13:58
Кількість переглядів: 397

Мета кампанії – продемонструвати, що тільки через розбудову інклюзивного та безбар’єрного суспільства можна створити належні умови для розвитку кожної дитини, а також забезпечити її включення в активне життя навчального закладу, громади та суспільства в цілому. В рамках кампанії розроблена соціальна реклама для демонстрації на загальнонаціональному та регіональному телебаченні, а також макети зовнішньої реклами для розміщення в містах України.

Фото без опису

Під час заходу планується обговорення мети інформаційної кампанії, ключових викликів, що стоять перед інклюзивною освітою в Україні та бар’єрів на шляху до прийняття дітей з інвалідністю в суспільстві. Також будуть продемонстровані розроблені в рамках кампанії інформаційні матеріали.

Спікерами на заході виступлять Віра Рогова, заступниця Міністра освіти і науки України, Борис Лєбєдцов, заступник Міністра соціальної політики України, Танія Лей Санфорд Аммар, директорка Alinea International Ltd. в Україні та директорка проєкту SURGe, Дар’я Герасимчук, Радниця – Уповноважена Президента з прав дитини та дитячої реабілітації, Радниця – Уповноважена Президента з питань безбар’єрності Тетяна Ломакіна, Зоя Бойко, мама з досвідом влаштування дитини на інклюзивне навчання.

*Інформаційна кампанія розроблена проєктом «Супровід урядових реформ в Україні» (SURGe) у тісній співпраці з Радницею-уповноваженою Президента з прав дітей та дитячої реабілітації, Радницею-уповноваженою Президента з питань безбар’єрності та Міністерством освіти і науки України.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь