Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Крадіжка з автомобіля в Коростенському районі

Дата: 29.12.2021 10:14
Кількість переглядів: 329

25 грудня в обідню пору до відділу #поліції №1 (м. Овруч) Коростенського РУП надійшло повідомлення від 37-річного містянина про #крадіжку з його автомобіля. Заявник розповів, що залишив свій «Kia Ceed» на нетривалий час на околиці с. Гладковичі. Щоправда, не перевірив, чи замкнув дверцята. Повернувшись, виявив, що у транспортному засобі хтось побував: з «бардачка» зникла сумка з документами та 600 гривнями.



На місце події вирушила слідчо-оперативна група поліції. Дорогою #оперативники карного розшуку помітили місцевого жителя, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Відтак правоохоронці вирішили з’ясувати, куди та з якою метою той прямує. Під час огляду у нього виявили чоловічу сумку з чужими документами та грошима, а також банку з-під кави ще з кількома сотнями гривень.

 За таких обставин 51-річного чоловіка доставили до Овруцького відділу для перевірки. Згодом заявник упізнав у вилучених у нього свої речі та щиро подякував поліцейським за оперативність.

Тим часом правоохоронці з’ясовували, звідки у затриманого ще частина грошей. #Дільничні офіцери поліції встановили, що кількома годинами раніше хтось побував у будинку жителя смт Першотравневого. Поки господарів не було вдома, невідомий зірвав з дверей навісний замок та викрав з кухні 500 гривень, що були заховані у банці з-під кави.

За обома фактами слідчі розпочали #досудові розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Чоловік визнав свою провину.

Відомо, що раніше він неодноразово був засуджений за вчинення майнових злочинів та лише тиждень тому звільнився з виправної установи. Нині поліцейські також з’ясовують, чи не причетний він до інших правопорушень, учинених на території громади.

Законодавством за таке кримінальне правопорушення передбачено #покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь