Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Коростенській РДА відбулось перше засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій

Дата: 14.01.2022 09:54
Кількість переглядів: 779

13 січня під головуванням першого заступника голови Коростенської РДА Сергія Кириченка відбулось перше чергове засідання районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій 2022 року.

Фото без опису

Участь у засіданні прийняли представники:

• Коростенського районного управління ГУ ДСНС України в Житомирській області;

• Відділу з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами райдержадміністрації;

• ДП «Коростенський лісгосп АПК»;

• Відділу інфраструктури, містобудування, архітектури, ЖКГ та управління майном спільної власності райдержадміністрації;

• ПАТ «ЕК» Житомиробленерго» Коростенського РЕМ;

• ДП «Коростенське лісомисливське господарство»;

• Коростенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області;

• Коростенського РУП ГУНП в Житомирській області;

• Відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту райдержадміністрації;

• Відділу агропромислового розвитку, екології та економічної політики райдержадміністрації;

• Управління соціальної політики райдержадміністрації;

• Коростенського міжрайонного відділу ДУ «Житомирський обласний лабораторний центр МОЗ України»;

• Юридичного відділу апарату Коростенської райдержадміністрації.

Фото без опису

 Головними питаннями порядку денного стали:

1. Підбивання підсумків роботи з виконання плану основних заходів цивільного захисту Коростенського району у 2021 рік.

2. Затвердження плану роботи районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2021 рік.

3. Затвердження плану усунення недоліків, виявлених комплексною перевіркою стану виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб у Коростенському районі, яка проводилася комісією Державної служби України з надзвичайних ситуацій з 15 по 25 листопада 2021 року.

4. Здійснення вакцинації населення району від гострого респіраторного захворювання COVID-19.

Фото без опису

За результатами засідання було вирішено продовжити здійснення заходів з метою забезпечення функціонування структурних підрозділів з питань цивільного захисту в громадах Коростенського району, здійснити уточнення та коригування плануючих документів з керівниками районних служб цивільного захисту, забезпечити вчасне та якісне виконання рішень обласної та районної комісій з питань ТЕБ та НС, а також активізувати роботу щодо розв'язання питань із забезпечення дотримання правил пожежної безпеки у закладах освіти, охорони здоров’я та культури.

Затвердити план роботи районної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій на 2022 рік. Проконтролювати виконання даного рішення було вказано начальнику відділу з питань ОР, ЦЗ та ВПО Тетяні Біляченко та керівникам спеціалізованих служб цивільного захисту району.

Затвердити план усунення недоліків, виявлених комплексною перевіркою стану виконання вимог законів та інших нормативно-правових актів з питань цивільного захисту, техногенної і пожежної безпеки та діяльності аварійно-рятувальних служб у Коростенському районі, яка проводилася комісією Державної служби України з надзвичайних ситуацій з 15 по 25 листопада 2021 року, а контроль за виконанням даного рішення покласти на начальника відділу з питань ОР, ЦЗ та ВПО Тетяну Біляченко та керівників спеціалізованих служб цивільного захисту району.

Без уваги не залишили й питання вакцинації, тому було вирішено міським, селищним та сільським головам (рекомендувати) негайно взяти під особистий контроль організацію планування та проведення вакцинації населення, відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту районної державної адміністрації (Митюк В.Д.), разом з керівниками закладів охорони здоров’я первинної медичної допомоги (рекомендувати):

1) На території Коростенського району здійснювати заходи з метою забезпечення безперебійної роботи мобільних бригад медиків, пунктів щеплення та центрів вакцинації для проведення вакцинації від COVID-19.

2) Забезпечити інформування населення про графіки роботи пунктів щеплення та центрів масової вакцинації.

3) Щоденно проводити інформаційно-просвітницьку кампанію щодо вакцинації від COVID-19, інформацію висвітлювати на офіційному сайті Коростенської районної державної адміністрації.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь