Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Онлайн-нарада щодо підготовки до відзначення Дня Європи та Дня Героїв в Коростенському районі

Дата: 19.05.2022 13:49
Кількість переглядів: 343

Сьогодні перший заступник начальника Коростенської районної військової адміністрації Сергій Кириченко за участі начальника відділу інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Ірини Вознюк, головного спеціаліста відділу освіти, культури та охорони здоров’я Жанни Сидоренко провів онлайн-нараду з головами та заступниками з гуманітарних питань територіальних громад району.

Фото без опису

Основним питанням нараду проведення в Коростенському районі Дня Європи та Дня Героїв.
Сергій Кириченко наголосив всім присутнім щодо важливості інформаційного супроводу даних визначних дат та проведення їх в умовах воєнної агресії з боку російської федерації.

Фото без опису

«Прошу вас та жителів ваших громад утриматись від масового скупчення людей. Це може нести небезпеку, – сказав Сергій Кириченко. – Та попри все ці дати дуже важливі для кожного з нас, для України та світу. Тому їм варто приділити максимальну увагу в інформаційному просторі та серед молоді».

Фото без опису

Довідково.

Щороку у третю суботу травня Україна відзначає День Європи. Для українців – це особливий день, адже нашу країну та ЄС єднають спільні цінності, історія та культура. Цього року святкування Дня Європи в Україні припадає на 21 травня.

День Героїв або Свято Героїв – щорічне свято в Україні, яке відзначається 23 травня, було встановлене на честь українських вояків – борців за волю України, передусім лицарів Київської Русі, козаків Гетьманської Доби, гайдамаків, опришків, січових стрільців, вояків Армії УНР, ОУН, УПА, а також героїв Небесної сотні та сучасної російсько-української війни.

Наталія Колєнова,

старший інспекор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю Коростенської РВА


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь