Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В чотирьох громадах Коростенського району розпочинається реалізація проєкту «Медичний десант»

Дата: 07.10.2022 12:14
Кількість переглядів: 1053

За сприяння начальника Коростенської районної державної адміністрації Юрія Тарасюка та співпраці з «Благодійним фондом «КОЛО» на території Коростенського району в жовтні-листопаді 2022 року розпочнеться реалізація проєкту «Медичний десант».

Фото без опису

Проєкт передбачає, що протягом цього часу в чотирьох громадах Коростенського району за рахунок благодійного фонду «КОЛО» надаватиметься безкоштовна кваліфікована медична допомога провідними лікарями київських клінік (кардіолог, офтальмолог, гінеколог, невролог та ін.) на деокупованих, віддалених та малозаселених територіях місцевим жителям, внутрішньо переміщеним особам. 

Практична реалізація проєкту розпочнеться з Народиччини з 10 жовтня по 14 жовтня 2022 року, а також буде втілюватися на Овруччині, Малинщині, Олевщині. Для зручності населення обстеження триватиме в віддалених населених пунктах. Про місце, дату і час вас буде повідомлено на місцях.

Зазначимо, що перша зустріч очільника Коростенського району Юрія Тарасюка з членом правління благодійного фонду «КОЛО» Володимиром Нечипоруком та координатором медичних програм благодійного фонду Світланою Шатіліною відбулась ще 12 вересня цього року. Результатом цієї зустрічі та плідної співпраці і стала реалізація в районі проєкту «Медичний десант».


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь