Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Покладання квітів з нагоди Дня Гідності та Свободи

Дата: 21.11.2022 12:18
Кількість переглядів: 247

Сьогодні, 21 листопада, вшановуючи  пам’ять і подвиг великих українців, які ціною власного здоров’я та життя продемонстрували прагнення українців жити у вільній, демократичній державі,  пам’ятника Герою Небесної Сотні Сергія Кемського, до пам'ятника жителям Коростенщини, які проявили мужність, патріотизм, самовіддане служіння українському народові та загинули за незалежність України, пам’ятника захисникам Україні в Коростені лягли квіти пам’яті.

Фото без опису

Участь в заході взяли начальник Коростенської районної військової адміністрації Юрій Тарасюк, народний депутат України Володимир Арешонков, Коростенський міський голова Володимир Москаленко, представники громадськості, ЗМІ.

Фото без опису

У 2013-го року весь світ упевнився в тому, що в центрі Європи живе народ, який має честь і гідність, має мужність і силу протистояти агресору, який зазіхнув на його суверенітет та територіальну цілісність.

Фото без опису

Для кожного з нас гідність, свобода, незалежність, патріотизм, мужність, героїзм – це не просто слова, це високі поняття, незалежно від мови, на якій говоримо чи релігії, яку сповідуємо.

Революція Гідності назавжди змінила обличчя нашої країни, змінила всіх нас, підтвердивши ще раз гідність та волелюбність українського народу, його прагнення до свободи і справедливості.

Фото без опису

І сьогодні, коли в Україні йде боротьба з російськими окупантами, ми не маємо права зрадити справі, за яку віддала життя Небесна сотня, за яку загинули і продовжують щоденно гинути кращі сини нашої Батьківщини.

Фото без опису

Будьмо гідними пам’яті героїв, всіх знайомих і незнайомих нам людей, в очах яких ми бачимо гідність, і які боронять нашу свободу та нашу незалежність.

Фото без опису

Дякуємо кожному українцю, які своїм патріотичним ставленням, святою вірою та невтомною працею наближали і щоденно продовжують наближати країну до Перемоги – нашим майданівцям, волонтерам, медикам, захисникам і захисницям України. Бажаємо кожному здоров’я, злагоди, благополуччя, миру та достатку!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь