Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 листопада Юрій Тарасюк побував з робочим візитом в Овруцькій територіальній громаді

Дата: 29.11.2022 13:05
Кількість переглядів: 222

Під час поїздки начальник Коростенської районної військової адміністрації завітав до центральної міської бібліотеки ім. А. Малишка з метою поспілкуватись з її працівниками, відвідувачами, учасниками різноманітних творчих формувань, які діють на території закладу культури, серед яких і діти, і дорослі.

Фото без опису

Як ми вже розповідали, сьогодні бібліотека міста Овруча стала своєрідним місцем сили. Це не просто книгозбірня. Це культурний центр, який радо зустрічає жителів громади та створює всі умови для творчого розвитку.

Фото без опису

З початку війни на базі бібліотеки об’єднались і допомагають захисникам України діти і дорослі. Виготовляють обереги, готують енергетичні батончики для вояків, а ще роблять «окопні свічки».

Фото без опису

Тож цього дня Юрій Тарасюк передав юним волонтерам Овруча парафін, віск, тканину для виготовлення оберегів тощо.

Фото без опису

Ще однієї із головних цілей поїздки стала перевірка роботи Пункту Незламності, який працює в бібліотеці, а саме по вул. Гетьмана Виговського, 6.

Фото без опису

Нагадаємо, що Пункти Незламності сьогодні працюють в усіх територіальних громадах Коростенського району.

Фото без опису

«Дуже важливо щоб Пункти Незламності були не на папері, а реально допомагали людям пережити складну енергетичну кризу, що була спричинена російською військовою агресію проти України, – зауважив Юрій Тарасюк. – Тож, ми в Коростенській РВА тримаємо це питання на контролі».

Зараз працює спеціальний сайт https://www.nezlamnist.gov.ua, де розміщено постійно оновлювану мапу таких пунктів по всій країні.

«Я рекомендую всім жителям Коростенського району вже зараз записати адреси найближчих Пунктів незламності на випадок аварійного відключення зв’язку чи електроенергії», - підсумував відвідування Пункту Незламності в Овручі очільник Коростенського району


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь