Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Віталій Бунечко: На Житомирщині триває формування нових військових підрозділів Збройних Сил України

Дата: 31.01.2023 15:27
Кількість переглядів: 261

Вчора, 30 січня, відбулася нарада за участі керівництва Житомирської обласної військової адміністрації, місцевих громад та представництв територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Фото без опису

Учасники наради обговорили питання щодо координації роботи області, місцевої влади, підприємств, центрів комплектування та соціальної підтримки та військових підрозділів задля поповнення штату військовослужбовців. А також розглянули питання щодо сповіщення жителів області про проходження військової служби, звірку даних військовозобов’язаних, що постійно перебувають та зареєстровані на Житомирщині, зокрема через центри зайнятості й центри надання адмінпослуг.

Окрім цього, не менш важливим напрямком спільної роботи влади та терцентрів є протидія інформаційним вкидам, які дискредитують процес поповнення до українського війська.

“Кожен з нас прагне прискорення дати нашої Перемоги та очікує на рішучий контрнаступ українських воїнів. Тож ми маємо докласти усіх зусиль, щоб наше військо поповнилося мотивованими бійцями, які хочуть перемогти ворога та принести на нашу землю мир. Адже відносно мирне життя нашої області, можливість для підприємств працювати, а нашим дітям вчитися – все це заслуга наших захисників, які зараз стримують ворога на Сході та Півдні”, — зазначив начальник Житомирської ОВА Віталій Бунечко.

Так, вже зараз усі охочі мають можливість записатися до стрілецького батальйону, який забезпечуватиме додаткову оборону громад області. Представники територіальних центрів мають забезпечити максимально сприятливі умови прийому бажаючих стати до лав ЗСУ.

Усі, хто прагне наблизити нашу перемогу та приєднатися до лав стрілецького батальйону, може прибути до найближчого територіального центру комплектування та соціальної підтримки, що розташовані в громадах Житомирщини.

Нагадаємо, що Житомирський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки продовжує прийом патріотично-налаштованих та вмотивованих громадян – Захисників України для формування стрілецького батальйону ЗСУ.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь