Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З метою попередження біди

Дата: 23.03.2023 17:10
Кількість переглядів: 204

Хоча на душі лютий 2022 року, надворі - весна. І жителі сіл та міст займаються благоустроєм та впорядкуванням територій поблизу будинків та городів. На жаль, враховуючи практику попередніх років зазвичай люди займаються спалюванням сухої трави та чагарників, що може призвести не лише до поганих наслідків для екосистеми, але і завдати матеріальних збитків.

З метою попередження випадків підпалу трави та кущів, начальник Коростенського районного відділу №1 Ярослава Омельчук провела індивідуальні бесіди із підобліковими з метою застереження їх від вчинення таких дій. Було наголошено на негативні наслідки впливу високих температур на родючу поверхню грунту, живі мікроорганізми, що мешкають в ньому та маленьких комах і тварин, що ховаються в траві. В розмові увага приділялася шкідливості спалювання для стану атмосфери. Був обговорений значний у теперішній нелегкій ситуації військового стану, психологічний аспект, що відбувається коли видніються стовпи диму при тлінні та полум’я пожежі.

Є велике сподівання, що засуджені, що перебувають на обліку відділу, зроблять належні висновки з проведених інформаційних бесід та будуть берегти довкілля.  

 Начальник Коростенського районного відділу №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь