Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Щорічно 7 квітня відзначають Всесвітній день здоров’я

Дата: 07.04.2023 12:51
Кількість переглядів: 141

У 2023-му він збігається з 75-річчям Всесвітньої організації охорони здоров’я (ВООЗ). Членство у ВООЗ мають 194 держави, які спільно працюють над зміцненням здоров’я своїх громадян. Мова про реагування на кризи, профілактику й боротьбу з захворюваннями, просування здорового способу життя, забезпечення доступу до якісної медичної допомоги.

Фото без опису

ВООЗ сприяє створенню національних стратегій і систем охорони здоров'я, надає технічну допомогу та допомагає з навчанням фахівців, забезпечує міжнародну підтримку для запобігання захворюванням. 

Ми особливо відчуваємо підтримку ВООЗ у період повномасштабної війни, коли отримуємо гуманітарну допомогу у вигляді десятків машин «швидкої», тонн ліків, коли наші медичні працівники обмінюються найкращим досвідом із колегами з усього світу. Вдячні за цю надважливу підтримку!

Цього дня ми відзначаємо важливість доброго здоров'я та благополуччя для людей по всьому світу і маємо нагоду оцінити своє здоров'я, пообіцяти собі дбати про себе, бути уважними до себе і один до одного. Разом ми можемо створити більш здорову та щасливу країну, а отже – і світ.

#здоровяздлявсіх #здоровішіразом


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь