Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримати, допомогти, проінформувати

Дата: 08.05.2023 16:51
Кількість переглядів: 222

Допомога громадянам, що перебувають в складних життєвих обставинах в період військових дій – гостра тема що потребує особливої уваги. На даний час значна кількість підоблікових Коростенського районного відділу №1 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області, це саме ті особи, що потребують допомоги.

Фото без опису

05.05.2023 року в приміщенні відділу було проведено круглий стіл за участю працівників органу пробації, провідного фахівця із соціальної роботи Коростенського центру соціальних служб Надії Прокофієвої, системного програміста центру соціально-психологічної реабілітації населення у м.Коростень Івана Пашинського та головного фахівця із зв’язків з громадськістю та пресою відділу безоплатної правової допомоги  Коростенського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги Оксаною Сергієнко.  Були обговорені питання допомоги особам, що мають потребу в правовій інформації, в медіації, в подоланні насильства і агресії, в реабілітації та отриманні послуг психологічного характеру. Зокрема були обговорені шляхи подолання труднощів, що виникають в населення при адаптації до нових умов життя у зв’язку з військовим станом у нашій державі.

Фото без опису

Результатом зустрічі в форматі круглого столу стало прийняття рішення про посилення співпраці для допомоги засудженим, що перебувають на обліку відділу у формі посилення рівня інформування вищезазначеної категорії осіб про роботу безоплатної первинної правової допомоги, центру соціально – психологічної реабілітації та центру соціальних служб, що знаходяться у місті Коростень. Орган пробації отримав буклети, для поширення серед підоблікових, адже вчасно надана потрібна інформація – це вагомий крок до підтримки та захисту прав чи інтересів осіб, що їх потребують.   

 Начальник Коростенського районного відділу  №1

 філії ДУ «Центр пробації» у Житомирській області

 Омельчук Ярослава


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь