Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

07 Квітня, 2021 р., 12:27
Кабінет Міністрів України підтримав законопроект «Про внесення змін до деяких законів України щодо удосконалення механізму регулювання викидів забруднюючих речовин в атмосферне повітря».
07 Квітня, 2021 р., 10:04
Президент України Володимир Зеленський підписав Закон «Про надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2» № 1358-ІХ, який Верховна Рада ухвалила 30 березня.
07 Квітня, 2021 р., 09:58
Новостворений Центр протидії дезінформації налаштований на співпрацю не лише з органами влади та міжнародними партнерами, а й з представниками ЗМІ та громадянського суспільства задля ефективної роботи у сфері захисту національної безпеки.
06 Квітня, 2021 р., 21:57
Україна уклала договір з американською фармацевтичною корпорацією Pfizer на постачання 10 мільйонів доз вакцини проти COVID-19, про що у лютому домовлялися Президент України Володимир Зеленський та головний виконавчий директор Pfizer Альберт Бурла.
06 Квітня, 2021 р., 16:32
На сайті “Децентралізація” розміщено інтерв’ю Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова агентству “Інтерфакс-Україна” про подальшення впровадження реформи децентралізації та розвиток територіальних громад.
06 Квітня, 2021 р., 16:29
До кінця 2021 року більшість дорослого населення України буде вакциновано проти COVID-19. Це передбачено Дорожньою картою вакцинації МОЗ та Указом Президента України Щодо Національного плану вакцинопрофілактики на виконання рішення РНБО, який він підписав 3 квітня. Про це повідомив міністр охорони здоров’я України Максим Степанов під час брифінгу.
06 Квітня, 2021 р., 16:26
Сьогодні голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк спільно зі своїм радником Артемом Майдаником розпочали перевірки лікарень Коростенського району з метою визначення забезпеченості киснем для хворих на COVID-19.
06 Квітня, 2021 р., 14:19
Станом на 06 квітня від COVID-19 у Житомирській області вакциновано 10 801 особа, з яких 470 – за минулу добу 05 квітня. Про це повідомляє Департамент охорони здоров’я Житомирської ОДА.
06 Квітня, 2021 р., 14:13
Торгівля людьми – одна з актуальних проблем сучасної України та світу. Це тяжкий злочин, який є грубим порушенням прав людини. Жертвами торгівлі людьми стають мільйони жінок, чоловіків та дітей, які експлуатуються в промисловості, сільському господарстві, хатньому робітництві, секс-бізнесі, жебрацтві та іншій нелегальній діяльності, включаючи незаконне вилучення органів, в усьому світі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь