Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Новини

03 Квітня, 2021 р., 10:52
Президент України Володимир Зеленський призначив Поліну Лисенко керівником Центру протидії дезінформації. Відповідний указ № 137/2021 Глава держави підписав 2 квітня.
03 Квітня, 2021 р., 10:17
Відбулася перша особиста розмова у телефонному форматі Президента України Володимира Зеленського з Президентом Сполучених Штатів Америки Джо Байденом.
03 Квітня, 2021 р., 10:00
Через недотримання карантинних та профілактичних заходів, які є запорукою подолання пандемії, у Житомирській області щодня зростає кількість нових випадків захворювання на коронавірусну інфекцію.
02 Квітня, 2021 р., 15:27
Сьогодні головний спеціаліст відділу освіти, охорони здоров’я, культури та спорту Коростенської районної державної адміністрації Жанна Сидоренко взяла участь  в онлайн-конференції з питань розвитку спортивної інфраструктури  в області.   По даному питанню виступив директор Департаменту культури, молоді та спорту Максим Обшта, який подякував за роботу і  закликав до співпраці.
02 Квітня, 2021 р., 15:17
За дорученням Президента України, Уряд створив державне підприємство “Національний фонд інвестицій України” (“Націнвестфонд”) та затвердив його статут. Відповідне рішення прийнято на засіданні Кабінету Міністрів 31 березня.
02 Квітня, 2021 р., 15:16
Аутизм не є хворобою, тим паче психічною – це комплексний стан, розлад розвитку людини. Люди з аутизмом – дуже різні. Хтось може жити самостійно, а комусь необхідна підтримка протягом усього життя. Хтось має надзвичайні таланти та здібності, а хтось потребує всебічної допомоги у навчанні. Хтось користується мовою, а хтось комунікує лише картинками.
02 Квітня, 2021 р., 12:22
Від початку вакцинальної кампанії від COVID-19 у Житомирській області щеплена 9 401 особа, з яких 850 – за минулу добу 01 квітня. 

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь