Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

22 Червня, 2023 р., 11:41
Одразу зверніться до лікаря, якщо є така можливість. У травмпункті вам допоможуть витягнути кліща і проконсультують щодо подальших дій.
21 Червня, 2023 р., 13:10
Мультидисциплінарні команди фахівців із реабілітації по всій країні готові в будь-який момент надати послуги з комплексного відновлення людини. При цьому маршрут пацієнта – простий і зрозумілий. 
21 Червня, 2023 р., 10:02
Пандемія, а тепер повномасштабна війна – все це не може не впливати на психоемоційний стан українців.
20 Червня, 2023 р., 09:56
Інактивовану поліомієлітну вакцину (ІПВ) на підтримку Національної програми імунізації в Україні доставив UNICEF Ukraine.
14 Червня, 2023 р., 11:38
Для пацієнта електронне направлення – можливість отримати безкоштовні медичні послуги за призначенням лікаря. Таким чином, хворий може отримати доступ до консультацій вузьких фахівців, додаткових обстежень, процедур або госпіталізації.
14 Червня, 2023 р., 10:47
Станом на зараз в Україні не зареєстровано випадків або підозр на холеру. Результати досліджень зразків, взятих як з об’єктів навколишнього середовища, так і від пацієнтів з ознаками гострої кишкової інфекції, – негативні.
09 Червня, 2023 р., 11:04
Соцмережами ширяться повідомлення про страшну епідемію холери. Будь ласка, не поширюйте неперевірену інформацію – так ви підіграєте ворогу. Слідкуйте за інформацією, яку публікують виключно офіційні джерела.
09 Червня, 2023 р., 08:43
Цивільна особа, яка постраждала під час повномасштабної війни від вибухових речовин, боєприпасів і військового озброєння, отримавши інвалідність, має право на встановлення двох причин інвалідності і вибирає одну із них:
07 Червня, 2023 р., 16:12
Масовий мор риби почався на Дніпропетровщині внаслідок терористичного знищення росіянами Каховської ГЕС. Десятки тисяч риб залишилися на обмілілих водоймах. Така ж ситуація найближчими днями може розвинутися в інших постраждалих регіонах країни.
05 Червня, 2023 р., 15:06
Коротка відповідь така: незалежно від сезону нам треба отримати стільки рідини, скільки саме нам потрібно саме зараз. Скільки – підкажуть відчуття, а маленьким дітям мають підказати дорослі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь