Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

13 Грудня, 2022 р., 12:14
До Житомирщини надійшло загалом 5 тисяч 900 доз комплексної вакцини “ПентаХіб”. Вакцина є комплексною та складається з 5 компонентів, зокрема проти дифтерії, правця, коклюшу, гепатиту B, гемофільної інфекції типу b.
13 Грудня, 2022 р., 09:08
Кожен українець (за винятком тих, хто має протипоказання до донорства крові) може підтримати військових і цивільних, для яких донорська кров є життєво необхідною.
09 Грудня, 2022 р., 12:49
Всі ми розуміємо, що зима буде дуже важкою. На жаль, ми маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв. Зокрема, маємо знати, як ідентифікувати переохолодження та яку домедичну допомогу потрібно надати постраждалому, щоб не нашкодити.
07 Грудня, 2022 р., 17:02
Як повідомляє громадська організація «In Touch Ukraine Foundation», у межах реалізації проєкту UNICEF UNICEF Ukraineв Житомирській області серед медичних закладів області оголошено конкурс для впровадження універсально-прогресивної моделі домашніх візитів для дітей від 0 до 3 років.
30 Листопада, 2022 р., 13:20
Міністерством охорони здоров’я України спільно з громадською організацією «INSCIENCE» за фінансової підтримки Світового банку та Швейцарської конфедерації реалізується комунікаційна кампанія «Бережи себе».
23 Листопада, 2022 р., 08:42
Для встановлення інвалідності необхідно пройти медико-соціальну експертизу (МСЕК) та мати документи, що підтверджують стійке порушення функцій організму, обумовлене захворюваннями, наслідками травм або вродженими вадами, які спричиняють обмеження нормальної життєдіяльності.
18 Листопада, 2022 р., 10:15
Передчасно народжені діти мають вищі шанси захворіти на інфекційні хвороби, тому важливо, щоб вони отримали щеплення. Це пояснюється тим, що їхня імунна система менш розвинена.
18 Листопада, 2022 р., 10:01
Завідувачка ендокринологічного відділення КНП “Обласна клінічна лікарня ім. О.Ф. Гербачевського” Житомирської обласної ради Вікторія Стаховська надала відповіді на найпоширеніші запитання стосовно захворювання на цукровий діабет».
15 Листопада, 2022 р., 13:59
Діабет – це хронічне захворювання, при якому підшлункова залоза не виробляє достатньої кількості інсуліну (гормону, який регулює рівень цукру (глюкози) у крові) або ж організм не може ефективно використовувати вироблений інсулін.
14 Листопада, 2022 р., 17:53
В Україні зареєстровано понад 1 млн хворих на цукровий діабет і близько 200 тис. пацієнтів змушені постійно приймати інсулін.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь