Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

18 Січня, 2024 р., 15:56
Нині кожен пацієнт — і дорослий, і дитина — мають змогу отримати послуги з ментального здоровʼя на «первинці» — тобто у сімейного лікаря, терапевта чи педіатра. Про це розказав сьогодні міністр охорони здоровʼя Віктор Ляшко у Ворзельській амбулаторії загальної практики сімейної медицини, де разом із колегами очільник МОЗ представив журналістам результати підготовки сімейних лікарів до надання таких послуг на первинному рівні меддопомоги (далі — ПМГ).
17 Січня, 2024 р., 10:25
20 грудня 2023 року Міністерство охорони здоровʼя погодило плани розвитку госпітальних округів спроможної мережі медзакладів.
16 Січня, 2024 р., 17:40
15 січня відбулося засідання Круглого столу з актуальних питань поліпшення ефективності запобігання інфекційним захворюванням шляхом імунізації населення.
15 Січня, 2024 р., 16:02
Минулого тижня мобільні медичні команди вже здійснили перші виїзди до Словечанської та Олевської громад. На консультації та огляд до медиків прийшли понад 50 місцевих жителів с. Прибитки та с. Калинівка.
10 Січня, 2024 р., 10:56
Вживання великої кількості солодощів вашою дитиною може стати проблемою, але є декілька простих прийомів, які дозволять цього уникнути. Що робити батькам, щоб не привчати дітей до солодкого.
09 Січня, 2024 р., 12:19
Медичні маски, дотримання дистанції та введення «локального карантину» в окремих містах чи областях під час значного підйому рівня захворюваності на гострі респіраторно-вірусні захворювання — це одні з основних протиепідемічних та профілактичних норм, які попри скасування загальнонаціонального карантину через COVID-19 діють в Україні на постійній основі. Такі протиепідемічні заходи можуть застосовувати в областях чи окремих районах, містах, де зафіксовано перевищення епідемічного порогу. Або в разі спалаху респіраторно-вірусних інфекцій в окремих установах чи організаціях, навчальних закладах. Наприклад, в окремих класах чи школах або на підприємствах.
05 Січня, 2024 р., 11:16
Міністерство освіти і науки України за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який впроваджує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти, створює Офіс підтримки стратегічних змін. Проєкт упроваджено у співпраці із ГС «Фонд підтримки реформ в Україні».
04 Січня, 2024 р., 12:13
Якщо людина споживає більше, ніж витрачає, – зростає ризик збільшення ваги, що пізніше може призвести до:
02 Січня, 2024 р., 10:28
Боятися повітряних тривог та ракетних атак – це нормально.
26 Грудня, 2023 р., 12:15
Надсилання СМС-повідомлень для відпуску е-рецептів відновлено. Це означає, що пацієнти, як і раніше, зможуть отримати необхідні рецептурні ліки, вказавши номер рецепта та код його погашення. Ця інформація надходить пацієнту на телефон у вигляді СМС-повідомлення.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь