Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

05 Січня, 2024 р., 11:16
Міністерство освіти і науки України за підтримки Western NIS Enterprise Fund (WNISEF), який впроваджує ініціативи з просування реформ в Україні та трансформаційні проєкти, створює Офіс підтримки стратегічних змін. Проєкт упроваджено у співпраці із ГС «Фонд підтримки реформ в Україні».
04 Січня, 2024 р., 12:13
Якщо людина споживає більше, ніж витрачає, – зростає ризик збільшення ваги, що пізніше може призвести до:
02 Січня, 2024 р., 10:28
Боятися повітряних тривог та ракетних атак – це нормально.
26 Грудня, 2023 р., 12:15
Надсилання СМС-повідомлень для відпуску е-рецептів відновлено. Це означає, що пацієнти, як і раніше, зможуть отримати необхідні рецептурні ліки, вказавши номер рецепта та код його погашення. Ця інформація надходить пацієнту на телефон у вигляді СМС-повідомлення.
25 Грудня, 2023 р., 11:48
Грудень. Фокус місяця: корінь селери, петрушка, хурма, груша, качанні капусти.
22 Грудня, 2023 р., 12:00
Існує міф, що якщо дитина не буде їсти цукор, то в неї не вистачить сил на навчання, а мозок буде погано працювати. Але чи так це насправді. Дійсно, мозок і дорослих, і дітей для свого функціонування потребує глюкози. Проте її можна отримувати не лише з солодощів, а також з овочів та фруктів, що безперечно принесе вам більше користі.
20 Грудня, 2023 р., 08:23
18 грудна перша заступниця начальника Житомирської ОВА Наталія Остапченко долучилася до онлайн-наради, яку провела голова Національної служби здоров‘я України Наталія Гусак. Зокрема, йшлося про укладення договорів та взаємодію лікарень зі службою.
19 Грудня, 2023 р., 15:35
В Україну прийшла зима, і в деяких містах складні погодні умови вже спричинили ожеледицю на дорогах і хідниках. Отже, варто нагадати про небезпеку травматизму, яка у зимовий сезон зростає в рази. Серед найпоширеніших «зимових» травм – переломи рук та ніг, забої хребта, травми голови. Що робити у разі травми кінцівок? Як не нашкодити та коли запідозрити перелом? Нагадуємо у цьому дописі.
14 Грудня, 2023 р., 11:36
Процедура здачі крові буде спрощена і впорядкована завдяки можливостям інформаційно-комунікаційної системи донорства крові «єКров». Відтепер на неї покладено функції, пов’язані з донорством крові та її компонентів. Це значить, що адміністративні процедури та виробничі процеси у сфері донорства крові та її компонентів будуть функціонально автоматизовані.
13 Грудня, 2023 р., 13:50
Здорове харчування – ключ до краси та енергійності. Спеціалісти Гарвардської школи громадської охорони здоров’я запропонували зрозумілий й ефективний підхід до формування раціону з допомогою «тарілки здорового харчування». Цей метод допомагає орієнтуватися в тому, скільки і яких продуктів потрібно споживати щодня, щоб зберегти оптимальний рівень здоров’я.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь