Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

04 Грудня, 2023 р., 13:50
Тестування на ВІЛ є невід’ємним компонентом програми надання комплексної медичної допомоги людям, які живуть з ВІЛ. Швидкі тести, що пропонуються неурядовими організаціями, зокрема і Благодійний фонд “нехай твоє серце б’ється”, є першим кроком до виявлення позитивних випадків ВІЛ і спрямування людини на лікування.
24 Листопада, 2023 р., 11:01
У будь-яку мить, коли батьки дізнаються про порушення розвитку або інвалідизуючий діагноз своєї дитини, вони перебувають в стані «кризи».
23 Листопада, 2023 р., 16:18
Про це в.о. генерального директора ДУ “Житомирський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України” Іван Киричук.
23 Листопада, 2023 р., 16:13
Гострий реабілітаційний період передбачає початок роботи над відновленням втрачених функцій людини через 24 години після стабілізації її стану, одночасно з наданням медичної допомоги. Такий ранній початок реабілітаційних втручань мінімізує ризик розвитку ускладнень, пов’язаних зі знерухомленням, підвищує ефективність процесу відновлення та зменшує ймовірність інвалідизації людини. Післягострий реабілітаційний період починається, коли пацієнт вже не перебуває під цілодобовим наглядом лікарів-спеціалістів, втім потребує послуг із відновлення. Формат такої допомоги може бути як амбулаторним, так і стаціонарним. Його вибір залежить від оцінки функціонального стану людини.
22 Листопада, 2023 р., 14:08
Все ніяк не можуть заспокоїтись, що не вдається розхитати нашу медичну систему. Вже були міфи про біологічні лабораторії, де проводять медичні експерименти над українцями, ширилися фейки про спалахи холери, а ще — про карантин і блокпости по всій країні через “поширення” гепатиту А.
20 Листопада, 2023 р., 15:32
З 18 до 24 листопада відзначається Всесвітній тиждень обізнаності про стійкість до протимікробних препаратів.
15 Листопада, 2023 р., 14:23
Чарівних продуктів, які цілком знімають якесь питання зі здоров’ям чи красою, не існує. Є більш і менш корисні харчі, є досить шкідливі, та миттєвого й помітного ефекту жодні з них не мають. Наша задача – у переважній більшості життєвих ситуацій обирати якнайздоровішу опцію. Пропонуємо вам перелік харчів, багатих на потрібні для серця поживні речовини, та їхні оптимальні способи приготування.
06 Листопада, 2023 р., 16:45
Вакцинація – це простий, безпечний та ефективний спосіб захиститися від небезпечних хвороб ще до контакту з ними, а також запобігти ускладненням, які ці хвороби можуть спричинити.
01 Листопада, 2023 р., 14:00
Щорічно, 29 жовтня, відзначається Всесвітній день боротьби з інсультом.
30 Жовтня, 2023 р., 14:36
Раннє втручання – це система послуг та підтримки для дітей до 4-х років, які виявляють порушення у розвитку або мають ризик їх виникнення. Мета раннього втручання полягає у виявленні та адекватній реакції на можливі проблеми або відхилення у розвитку дитини на ранніх етапах, щоб оптимізувати її можливості для здорового та гармонійного розвитку.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь