Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Охорона здоров’я

13 Липня, 2023 р., 12:15
Міністерство охорони здоров’я нагадує, що на період дії воєнного стану на території України процедура проведення медико-соціальної експертизи значно спрощена – експертиза проводиться за направленням лікарсько-консультативної комісії незалежно від місця реєстрації, проживання чи перебування громадян, які звертаються для встановлення групи інвалідності.
12 Липня, 2023 р., 11:02
На етапі підготовки до вагітності, жінці щонайменше потрібно зробити щеплення від вітряної віспи (якщо не хворіла раніше), вакцинацію та бустер від COVID-19, та планове сезонне щеплення від грипу.
10 Липня, 2023 р., 09:54
Антибіотики не впливають на дію переважної більшості вакцин, тому приймання їх саме собою не є протипоказанням до вакцинації.
07 Липня, 2023 р., 16:19
Для того, аби регулярно виконувати замовлення МОЗ для ЗСУ та забезпечувати потреби усіх медичних закладів нашої області, центр крові потребує щонайменше 50 донорів на день. На жаль, наразі ця цифра складає 10 донорів.
07 Липня, 2023 р., 13:17
В умовах повномасштабної війни значно зріс запит на психологічну та психіатричну допомогу. Щоби спростити пошук закладу та фахівця, який може надати послуги з охорони психічного здоровʼя, Національна служба здоровʼя України (НСЗУ) за підтримки МОЗ презентувала дашборд «Надавачі медичної допомоги за напрямом “Психологічна та психіатрична допомога”». Презентація відбулася у межах ініціативи першої леді Олени Зеленської зі створення Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?»
07 Липня, 2023 р., 11:49
Інфаркт міокарда — крайній ступінь ішемічної хвороби серця, пошкодження та некроз певних ділянок серця через недостатнє кровопостачання.
05 Липня, 2023 р., 13:54
Головне – не панікуйте і не покидайте приміщення! Розпочинайте евакуацію лише після офіційного дозволу органів влади. У разі, якщо ви здійснюєте евакуацію власним автомобілем, слідкуйте за вказівками рятувальників та дотримуйтеся виключно рекомендованих маршрутів.
04 Липня, 2023 р., 14:09
На першому етапі реімбурсація (відшкодування вартості коштом державного бюджету) стосуватиметься тест-смужок для вимірювання цукру в крові у пацієнтів із захворюванням на діабет 1-го типу.
04 Липня, 2023 р., 12:14
Гепатит А — вірусне захворювання печінки, яке часто називають хворобою брудних рук. Ця інфекція також відома як “хвороба Боткіна”. Збудник потрапляє в організм людини через заражену їжу, воду та при тісному фізичному контакті з інфікованою людиною.
03 Липня, 2023 р., 10:04
За даними ООН, 420 000 людей у світі щорічно помирають після вживання небезпечної їжі, а діти віком до 5 років несуть 40 % тягаря хвороб, що виникають при вживанні їжі, яка містить шкідливі мікроорганізми або отруйні речовини. Про що важливо пам’ятати, щоби уникнути харчових отруєнь і гострих кишкових інфекцій? Нагадуємо у дописі.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь