Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Питання сім’ї, гендерної рівності, протидії домашньому насильству та торгівлі людьми

03 Лютого, 2022 р., 10:35
Відповідно до Указу Президента України від 14 грудня 2021 року № 655 «Про присвоєння почесного звання «Мати – героїня» 35 жінкам Житомирщини присвоєно почесне звання «Мати-героїня», з них 11 жінкам з Коростенського району.
18 Січня, 2022 р., 12:51
Якщо Ви постраждали від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, Ви можете звернутися за допомогою, скориставшись телефонним номером «гарячої лінії» 1547.
29 Грудня, 2021 р., 15:48
Міністерство соціальної політики України, як загальнодержавний координатор з питань запобігання та протидії домашньому насильству та насильству за ознакою статi, з метою підвищення рiвня поінформованості населення про прояви домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі, розуміння суспільством природи цього явища підготувало тематичний відеоролик, який можна переглянути ТУТ.
21 Грудня, 2021 р., 14:39
Реалізація проєктів з «ООН Жінки» щодо інтеграції ґендерних питань у реформу місцевого самоврядування є важливим кроком політики Мінрегіону. На цьому наголосив заступник Міністра розвитку громад та територій Ігор Корховий під час засідання Наглядової Ради проєкту ООН Жінки «Просування гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок в рамках реформи децентралізації в Україні», що фінансується Урядом Канади.
26 Жовтня, 2021 р., 11:26
Кожна дитина має право на захист, і сьогодні поговоримо про таку проблему, як насильство над дитиною. Дитина може відчути прояви насильства у родині або за межами домівки. Тому, аби захистити дитину від будь-яких форм насильства, кожен громадянин повинен бути небайдужим і повинен знати, куди можна звернутися у разі виявлення такої ситуації.
02 Вересня, 2021 р., 11:54
19 вересня буде святкуватися Всесвітній день батька. Це свято досить молоде, але має особливе значення. З метою пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька у родині та суспільстві, усвідомлення важливості ролі батька в житті дитини, виховання любові, поваги, уваги до батьків, мотивації дітей і батьків до роздумів щодо цінності дитячо-батьківських стосунків, взаєморозуміння між батьками та дітьми управлінням соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області оголошується районний онлайн-конкурс з нагоди відзначення дня Батька «Розкажи світу про свого тата!».
17 Серпня, 2021 р., 16:32
Незабаром, 19 вересня буде святкуватися Всесвітній день батька. Це свято досить молоде, але має особливе значення. З метою пропагування відповідального батьківства, підвищення ролі батька у родині та суспільстві, усвідомлення важливості ролі батька в житті дитини, виховання любові, поваги, уваги до батьків, мотивації дітей і батьків до роздумів щодо цінності дитячо-батьківських стосунків, взаєморозуміння між батьками та дітьми управлінням соціальної політики Коростенської районної державної адміністрації Житомирської області оголошується районний онлайн-конкурс з нагоди відзначення дня Батька «Розкажи світу про свого тата!».
29 Липня, 2021 р., 16:20
Сьогодні об 11.00 год. в актовій залі Коростенської районної державної адміністрації відбулось засідання за «круглим столом» з нагоди відзначення Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми за участю суб’єктів взаємодії, які здійснюють заходи у сфері протидії торгівлі людьми, та територіальних громад району.
22 Липня, 2021 р., 13:13
Складна економічна ситуація в Україні, високий рівень безробіття, недосконалість законодавства та правова необізнаність громадян є основними умовами, що сприяють цьому явищу. Прагнучи кращої долі, люди їдуть за кордон шукати добру роботу. Спритні ділки щороку використовують сотні таких шукачів. Наша держава – це країна, з якої, як правило, здійснюється експорт жінок на світові ринки сексіндустрії  – в Туреччину, Італію, Польщу, Іспанію, Німеччину, країни колишньої Югославії, Угорщину, Чехію, Грецію, Російську Федерацію, Об’єднані Арабські Емірати, Ізраїль, Сполучені Штати Америки та інші країни.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь