Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Служба у справах дітей

17 Листопада, 2020 р., 10:44
Начальном служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації Оленою Онищук, спільно з провідним фахівцем Коростенського районного центру соціальних служб Інною Романюк та волонтерами ГО "Промінь любові" було проведено профілактичний рейд в с. Злобичі, с. Холосне, с. Хотинівка.
13 Листопада, 2020 р., 11:04
Дорогі друзі! Запрошуємо Вас до перегляду відеокурсу «Що потрібно знати, щоб взяти дитину у родину? Мета курсу – надати інформацію про процес усиновлення та пояснити про різні форми альтернативного догляду, а також  ознайомити широку громадськість з особливостями кожної із форм догляду. Курс призначений насамперед для усіх громадян України, які хочуть реально допомогти дитині зростати у родині. Матеріал курсу також буде цікавий для спеціалістів Служб у справах дітей та надавачів соціальних послуг комунального та недержавного секторів, які тільки розпочали свою роботу.
11 Листопада, 2020 р., 16:15
Повідомляємо, що на обліку кандидатів в усиновлювачі, опікуни/піклувальники, прийомні батьки, батьки-вихователі кандидати відсутні.
12 Жовтня, 2020 р., 11:04
Начальником служби у справах дітей Оленою Онищук, головним спеціалістом служби у справах дітей Катериною Клименко, спільно з начальником відділу із соціальної роботи Коростенського районного центру соціальних служб Тетяною Демчук було проведено профілактичний рейд в населені пункти району з метою перевірки стану забезпеченості паливом, дотримання пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, електроопалювальних пристроїв, умов проживання сімей з дітьми.
07 Жовтня, 2020 р., 16:23
Право на житло є одним із основних майнових прав дитини. Особливість житлових прав дитини полягає в тому, що діти самостійно не можуть задовольнити власну житлову потребу, управляти житлом та захистити свої права на житло.
05 Жовтня, 2020 р., 11:13
В межах виконання районної цільової соціальної програми забезпечення житлом дітей-сиріт, позбавлених батьківського піклування та осіб з їх числа на 2018-2022 роки, за рахунок коштів, виділених у якості співфінансування з обласного, районного та місцевого (Сингаївська сільська рада) бюджетів (всього на загальну суму 173,9 тис. грн.) придбано соціальне житло в с. Грозине Коростенського району особі з числа дітей-сиріт Анастасії Лукашенко.
30 Вересня, 2020 р., 08:15
Вітаю усиновителів, прийомних батьків, вихователів дитячих будинків сімейного типу, опікунів та піклувальників, працівників служб у справах дітей, центрів соціальних служб для сім"ї, дітей та молоді, установ соціального захисту населення, педагогів, лікарів, усіх, хто причетний до усиновлення та захисту прав дитини.
28 Вересня, 2020 р., 11:17
Усиновлення дитини – це непростий крок у житті родини. Як правило, рішення про усиновлення дитини дається подружжю нелегко. Інколи на це йдуть роки. Однак слід зазначити, що активність громадян України, які бажають усиновити дитину, дуже висока. Впродовж останніх років про усиновлення багато та відкрито говорять. Ця тема вийшла із зони табу. Якщо раніше люди, які усиновили дитину, соромилися про це говорити, то зараз це стало звичайною справою. Змінилося ставлення суспільства до усиновлення. Нарешті усі зрозуміли: усиновлення – це лише спосіб появи дитини в родині. Після усиновлення ні для дитини, ні для батьків немає ніякого значення, як вони знайшли одне одного. Головне, що у батьків з’явилась дитина, а у дитини - мама і тато.
25 Вересня, 2020 р., 10:34
З метою дотримання законних прав та інтересів неповнолітніх жительці Коростенського району було надано повну цивільну дієздатність за згодою батьків у зв'язку із народженням дитини. Вітаємо маму і малюка!
22 Вересня, 2020 р., 19:08
Начальником служби у справах дітей Коростенської районної державної адміністрації Оленою Онищук спільно з старшим ювінальним інспектором Коростенського ВП ГУ НП Ольгою Яценко було проведено виховний захід в Малозубівщинській СЗШ І-ІІІ ступенів щодо роз'яснення основних положень Кримінального кодексу України та Кодексу України про адміністративні правопорушення про відповідальність неповнолітніх.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь