Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Календар пам’ятних дат

26 Січня, 2022 р., 15:01
29 січня в Україні відзначається річниця бою під Крутами, який для українського народу став символом героїзму та самопожертви молодого покоління в боротьбі за незалежність.
26 Січня, 2022 р., 13:45
26 січня 2022 р. виповнюється 80 років з дня народження засновника і першого директора Інституту біоорганічної хімії та нафтохімії ім. В.П. Кухаря НАН України, академіка НАН України Валерія Павловича Кухаря.
25 Січня, 2022 р., 10:30
Сьогодні виповнюється 170 років від дня народження академіка Василя Яковича Данилевського - засновника першої установи ендокринологічного профілю на теренах не лише України, але й усього колишнього СРСР – Харківського Органотерапевтичного інституту (1919 рік). Нині це ДУ «Інститут проблем ендокринної патології ім. В.Я. Данилевського НАМН України».
21 Січня, 2022 р., 09:20
У 1882 році письменник і драматург Марк Кропивницький став засновником першого в історії України професійного театру, також відомого як “театр корифеїв”.
21 Січня, 2022 р., 09:15
Із метою консолідації та формування історичної свідомості Українського народу, збереження національної пам’яті та належного відзначення і вшанування пам’ятних дат і ювілеїв Верховна Рада України постановила  провести урочисте відзначення пам’ятних дат і ювілеі-в та/або меморіальні заходи.

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь