Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Коростенське управління головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області

14 Липня, 2022 р., 20:39
У кожної господині в будинку зберігаються закупорені банки овочів, фруктів, ягід, грибів власного приготування. Відкрити взимку приготовані своїми руками делікатеси – баночку маринованих огірочків чи грибочків – особливе задоволення. Але при недотриманні правил приготування консервованих продуктів в банці може критися смертельна небезпека – ботулізм. Що ж таке «ботулізм» і як від нього вберегтися. Ботулізм – харчова токсикоінфекція, що вражає центральну нервову систему та призводить до паралічу м’язів, у випадках відсутності своєчасного звернення та самолікування може наступити смерть.
07 Червня, 2022 р., 10:07
Ця стаття має на меті попередити людину про небезпеку контакту з безпритульними та дикими тваринами, які нерідко є носіями страшної інфекції. Що необхідно знати про сказ і як захиститися населенню від нього?
03 Листопада, 2021 р., 14:21
Коростенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що згідно листа Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 29.10.2021 року № 11.2.1-49025 щодо листа Шевченківської окружної прокуратури м.Києва про виявлення продукції ТОВ «Вортекс Плюс Трейд», яка не відповідає встановленим вимогам щодо якості та  безпечності (експертний висновок № 018387 п/21 від 27.10.2021 р. не відповідає за мікробіологічними та санітарно- хімічними показниками).
27 Жовтня, 2021 р., 11:39
Коростенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує про надходження повідомлення по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів (RASFF) від 15.10.2021 року  № 2021.5575  стосовно виявлення Salmonella Enteritidis в курячому м’ясі, що експортувалась з Польщі (виробник: SuperDrob S.A.. Ciechanow; місце зберігання: AMP Logistika, Plonsk, Poland), продукцію надіслано до України у кількості 1600 кг (отримувач: ПМП «ВІНТЕР», вул. Лідавська, 1, м.Луцьк, 43000).
25 Серпня, 2021 р., 09:19
Коростенське управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що відповідно до наказу Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів № 532 від 6 серпня 2021 року на території Житомирської області планується проведення осінньої кампанії із пероральної вакцинації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.
20 Серпня, 2021 р., 09:48
Коростенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує суб’єктів господарювання (операторів ринку), які проводять реалізацію та виготовлення харчових продуктів про надходження повідомлення по системі швидкого оповіщення щодо харчових продуктів та кормів:
13 Серпня, 2021 р., 12:10
В Україні триває обов’язковий перехід усіх операторів ринку харчових продуктів (у тому числі закладів освіти) на систему управління безпечністю харчових продуктів – НАССР. З 20 вересня 2017 року ці стандарти впроваджено на великих потужностях, з 20 вересня 2018 року – на середніх, кінцевий термін упровадження системи НАССР, в тому числі – на малих потужностях (наприклад, заклади освіти) – з 20 вересня 2019 року.
26 Липня, 2021 р., 11:53
Коростенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує суб’єктів господарювання (оператори ринку), які проводять реалізацію харчових продуктів про надходження повідомлення cистеми RASFF від 12.07.2021 р. № 2021.3552-fup 3 стосовно виявлення погіршення органолептичних показників їжі при контакті з пластиковими чашками SINSAY, що експортувалась з Китаю (виробник: LILING KALRING HOUSEHOLD CERAMICS CO., SUN JIA WAN LILING HUNAN) через Польщу (відправник: LPP SA, Pruszcz Gdanski) до України.
30 Червня, 2021 р., 14:12
Коростенське управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області інформує, що згідно повідомлення Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області при проведенних  лабораторних досліджень (випробувань) зразків харчових продуктів (Соус «Спайсі Гедза», соус «Манго чілі», риба «Масляна» х/к філе упаковано під вакуумом, Лосось охолоджений філе на шкурі) щодо виявлення невідповідності за мікробіологічними показниками, зокрема виділенню Salmonella та підтверджено перевищення загальної бактеріологічної забруднеості. Виробником згаданих харчових продуктів є ТОВ «Мостард» (03126, м. Київ, вул. Академіка Білецького,34).

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь