Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Житомирська область упевнено тримає першість у рейтингу органів Державного реєстру виборців

Дата: 20.01.2020 13:25
Кількість переглядів: 477

Відповідно до інформації, отриманої відділом адміністрування Державного реєстру виборців апарату Житомирської облдержадміністрації від Служби розпорядника Державного реєстру виборців Центральної виборчої комісії, Житомирська область стабільно щомісячно посідає перше місце в Україні у рейтингу органів Державного реєстру виборців. 

Фото без опису

Такий рейтинг обчислюється Службою розпорядника Державного реєстру виборців за Методикою розрахунку оцінки роботи органів  Державного реєстру виборців, затвердженою керівником Служби розпорядника Державного реєстру виборців. При обчисленні результату роботи враховуються 27 показників, зокрема якість та оперативність опрацювання персональних даних виборців у автоматизованій інформаційно-телекомунікаційній системі «Державний реєстр виборців» працівниками відділів ведення Державного реєстру виборців. 

Результатом ефективної роботи працівників органів Державного реєстру виборців Житомирської області є високий рівень якості списків виборців, що використовуються для проведення голосування на виборах усіх рівнів

Зокрема, за результатами аналізу повідомлень дільничних виборчих комісій про зміни, внесені до списків виборців дільничними виборчими комісіями за зверненнями громадян та рішеннями судів, похибка повноти та достовірності інформації про виборців у списках для голосування на виборах Президента України склала по Житомирській області 0,21% від загальної кількості виборців, на виборах народних депутатів України – 0,12% (загальна кількість виборців Житомирської області становить близько 970 тис.). 

База даних Державного реєстру виборців поновлюється один раз на місяць, опрацювання персональних даних відбувається щоденно. За IV квартал 2019 року працівниками органів Державного реєстру виборців області опрацьовано більше 36 тис. записів у Державному реєстрі виборців. 

З метою уникнення можливих неточностей у списках виборців кожен громадянин може перевірити свої персональні дані у Державному реєстрі виборців онлайн, скориставшися кабінетом виборця на офіційному вебсайті “Державний реєстр виборців” за посиланням www.drv.gov.ua  

Усі  звернення виборців до відділів ведення Державного реєстру виборців, утворених райдержадміністраціями та міськими радами, будуть опрацьовані належним чином та дозволять своєчасно внести зміни до Державного реєстру виборців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь