Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У ДПС будуть суворо і безкомпромісно припинятися будь-які спроби реанімувати старі корупційні схеми, - Сергій Верланов

Дата: 20.01.2020 14:21
Кількість переглядів: 424

15 січня Голова ДПС Сергій Верланов відвідав з робочим візитом Головне управління Державної податкової служби України в Одеській області, аби особисто розібратися в ситуації, що склалася в податковій службі області і анонсувати початок роботи групи з проведення тематичної перевірки організації роботи місцевої податкової служби. Всі матеріали за результатами перевірки будуть негайно передані до правоохоронних органів.

Очільник ДПС окремо наголосив, що в ДПС будуть суворо і безкомпромісно припинятися будь-які спроби реанімувати старі корупційні схеми.

«Завдання Державної податкової служби – наповнення бюджету завдяки якісним і зручним для платників сервісів, ефективний контроль над сплатою податків.  Хто не хоче, або не вміє цього робити, тому не місце в податковій службі», - зауважив Сергій Верланов.

Він також поінформував, що на виконання доручення Прем’єр-міністра Олексія Гончарука ДПС розпочала роботу над розробленням плану переатестації всіх співробітників ДПС України, який має бути поданий на розгляд Кабміну у двотижневий термін.

«Я особисто є прибічником того, аби така переатестація була максимально об’єктивною, неупередженою і прозорою. Процес переатестації всіх працівників податкової служби має бути завершений до 1 липня», - сказав Сергій Верланов. 

Також очільник ДПС повідомив, що на цьому тижні в ДПС буде відкрито анонімну антикорупційну лінію. Всі, хто має інформацію про незаконні дії співробітників податкової, зможуть поінформувати про відомі їм факти.

«Оприлюднена НАБУ інформація нанесла  дуже серйозний репутаційний удар по всіх співробітниках податкової. І наше з вами завдання зараз – своєю сумлінною роботою відновити добре ім’я нашої служби», - звернувся Сергій Верланов до всіх присутніх.

Після робочої наради очільник ДПС провів короткий брифінг з представниками провідних телеканалів країни, де він, зокрема, наголосив, що відсьогодні податкова служба Одеської області працює в штатному режимі.

Пресслужба Державної податкової служби України


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь