Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До Дня Соборності в обласному центрі крові стартує благодійна акція

Дата: 21.01.2020 08:46
Кількість переглядів: 456

У Житомирському обласному центрі крові стартує акція до Дня Соборності України «Наша сила в єдності, здай кров заради життя!».

Благодійна акція проводитиметься з 22 по 24 січня з метою надання вчасної медичної допомоги людям при крововтратах та для підтримки розвитку безоплатного добровільного донорства.

Донором крові чи плазми може стати кожен здоровий українець, якому виповнилося 18 років і який важить більше 50 кг. Щоби стати донором крові, зверніться до Житомирського обласного центру крові з понеділка по п’ятницю з 08:00 по 13:00 (м. Житомир, вул. Кибальчича, 16 тел./фак. (0412) 39-58-57). Візьміть із собою документ, що посвідчує особу.

Кожні кілька секунд хтось у світі потребує крові. І саме добровільна та регулярна пожертва крові від донорів рятує мільйони життів щороку. Крім змін у структурі системи крові і в підходах до фінансування, важливо змінити ставлення українців до донорства. Якомога більше людей повинні позбутися стереотипів і усвідомити, що здавати кров – це безпечно, корисно для вашого здоров’я, і це рятує комусь життя.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь