Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Коростенщині поліція викрила двох мотоугонщиків

Дата: 24.01.2020 14:37
Кількість переглядів: 560

23 січня до Коростенського відділу поліції звернулась жінка, яка розповіла, що з гаражу в с. Старики невідомі, зірвавши навісний замок на дверях, викрали її мотоцикл вартістю 5 тисяч гривень.

Поліцейські у результаті проведених заходів встановили особи крадіїв. Ними виявилися двоє жителів Хорошівського району, 17 та 31 років. У скоєному вони зізналися, викрадене у них вилучено.

Нині поліцейські встановлюють усі обставини подій у рамках відкритих за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України проваджень. Законодавством за таке правопорушення визначено покарання від штрафу до 5 років ув’язнення.

Водночас правоохоронці закликають власників транспортних засобів й самим подбати про безпеку свого майна. Обладнайте ваші мотоцикли, мопеди або скутери надійними протиугінними технічними засобами і не залишайте їх без нагляду навіть на нетривалий проміжок часу. Пам’ятайте, навіть якщо мопед або скутер припаркований під вікнами вашої квартири чи у дворі приватного сектора, він може стати легкою здобиччю для зловмисників.

Відділ комунікації поліції Житомирської області


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь