Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Творець казкових країн

Дата: 30.01.2020 16:47
Кількість переглядів: 746

Сьогодні минає 90 років від дня народження легендарного й улюбленого Всеволода Нестайка – беззаперечного класика української дитячої літератури! До цієї нагоди в читальній залі районної бібліотеки створено тематичну викладку «Творець казкових країн», де представлені найцікавіші твори письменника.

За понад 50 років письменницької діяльності Всеволод Зіновійович написав близько 30 книжок, які були перекладені більш ніж 20 мовами світу. Найвідомішими з них вважають "Тореадорів з Васюківки", "Пригоди в Лісовій школі" та "В Країні сонячних зайчиків". Хоча всі його твори — дуже українські за духом, вони однаково цікаві дітям з різних країн, адже в них йдеться про найважливіше – дружбу, любов, справедливість і добро. І тому вони — назавжди.

Бібліотечна викладка, створена з книг дитячого автора, помандрувала до читачів бібліотеки, а це і є найкращим подарунком, в пошану справжньому дитячому письменнику всіх часів.

Пам’ять про цього великого майстра слова житиме разом з його творами, які даруватимуть радість новим і новим поколінням українців.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь