Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бібліотечні працівниці Коростенського району та Ушомирської і Горщиківської ОТГ здали електронну звітність в системі ЕСМаР

Дата: 31.01.2020 14:55
Кількість переглядів: 900

Електронна система моніторингу мережі публічних бібліотек України (ЕСМаР) – це база даних, яка містить усю інформацію про публічні бібліотеки України, їхні характеристики та показники діяльності. Перелік показників розширено у відповідності до нових послуг, які надають бібліотеки. Ця система використовується українськими публічними бібліотеками для звітності.

Фото без опису

Більшість сільських книгозбірень Коростенщинине забезпечені комп’ютерною технікою, тому сільські бібліотекарки звітувались на базі нашої районної бібліотеки, де фахівці методичної служби надавали консультації щодо заповнення звітів. Тим, хто не має навиків роботи на комп’ютері,методисти провели уроки комп’ютерної грамотності, а потім кожен з цих працівників мали змогу заповнити звіт своєї бібліотеки, що дало можливість детальніше ознайомитись з системою.

Тож, бажаємо Вам, шановні колежанки, творчої наснаги та сил для нових здобутків, нових оригінальних ідей та здійснення професійних планів, стрімкого розвитку та гідних партнерів! Хай завжди з Вами будуть міцне здоров'я, родинний затишок, любов і натхнення, мудрість та енергія для перемог в усіх починаннях!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь