Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запрошуємо до участі на міжнародній виставці-форумі Fish Business Ukraine 2020

Дата: 06.02.2020 12:35
Кількість переглядів: 448

Управління Державного агентства рибного господарства у Житомирській області інформує про проведення другої міжнародної виставки - форуму, присвяченої розвитку рибної індустрії та риболовного хобі в Україні Fish Business Ukraine 2020.

Фото без опису

Захід проходитиме з 17 по 19 березня 2020 року у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» за адресою: вул. Амстердамська, 1, с. Березівка, Київська область (Житомирська траса М-06).

Організаторами виставки є Державне агентство рибного господарства України та Товариство з обмеженою відповідальністю «Євроіндекс». Участь у заході візьмуть представники Держрибагентства, Держводагентства, Держпродспоживслужби, Продовольчої та сільськогосподарської організації, експертного середовища, низки посольств, громадськості та українського бізнесу.

Звертаємо увагу, що в рамках даної виставки відбуватиметься важлива комунікація стосовно перспективи розвитку рибного господарства України.

Контактна особа щодо організації - Наталія Фролова, начальник відділу роботи із засобами масової інформації Держрибагентства (тел.: (044) 484-63-25, (095) 078-17-35).

Додаткова інформація тут.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь