Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Артезіанській свердловині в Ходаківській сільській раді бути!

Дата: 06.02.2020 15:33
Кількість переглядів: 1240

Шостого лютого в будинку культури с. Ходаки відбулась зустріч жителів громади за участі голови Ходаківської сільської ради Петра Потопальського з головою Коростенської районної державної адміністрації Юрієм Тарасюком, фахівцями Коростенського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Житомирській області Наталією Васьківською, Оксаною Заінчківською та представником ТОВ «ДФУ Агро», начальником відділу рослинництва Ігорем Василенком.

Фото без опису

На зустрічі були підняті основні проблемні питання, що стосуються водопостачання населення села Ходаки питною водою гарантованої якості, правил застосування пестицидів та інших питань, що стосуються діяльності ТОВ «ДФУ-Агро».

В ході конструктивного діалогу між представниками всіх сторін зустрічі було вирішено, що, для потреб забезпечення населення Ходаківської сільської ради якісною питною водою, за фінансової підтримки ТОВ «ДФУ-Агро» по вул. Ценральній, 33а, буде пробурена артезіанська свердловина.

Також фахівцями Коростенського районного управління ГУ Держпродспоживслужби в Житомирській області громадянам були надані рекомендації щодо облаштування та утримання індивідуальних колодязів, озвучені результати розгляду звернень громадян щодо забруднення питної води, а також річки Моства, ґрунту та атмосферного повітря внаслідок діяльності ТОВ «ДФУ-Агро». У жителів села була можливість задати питання голові адміністрації, представнику ТОВ «ДФУ-Агро» та отримати на них вичерпні відповіді.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь