Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Запобігання та протидія корупції

Дата: 07.02.2020 11:10
Кількість переглядів: 667

Керівництво Коростенського міськрайонного відділу Управління ДСНС України у Житомирській області звертається до Вас з проханням не укривати інформацію, якщо ви стали свідком незаконних дій з боку працівників державної служби надзвичайних ситуацій. За порушення нормативних актів працівниками ДСНС законодавством України передбачається покарання осіб причасних до корупційних діянь.

Під корупцією розуміється діяльність осіб, уповноважених на виконання функцій держави, спрямована на протиправне використання наданих їм повноважень для одержання матеріальних благ, послуг, пільг або інших переваг.

Корупційними діяннями є: а) незаконне одержання особою, уповноваженою на виконання функцій держави, у зв'язку з виконанням таких функцій матеріальних благ, послуг, пільг або інших переваг, у тому числі прийняття чи одержання предметів (послуг) шляхом їх придбання за ціною (тарифом), яка є істотно нижчою від їх фактичної (дійсної) вартості; б) одержання особою, уповноваженою на виконання функцій держави, кредитів або позичок, придбання цінних паперів, нерухомості або іншого майна з використанням при цьому пільг чи переваг, не передбачених чинним законодавством.

Подарунок (винагорода), отриманий зазначеними особами за обставин, передбачених пунктом "а" частини другої цієї статті, у тому числі такий, що надійшов без їх відома, а також вартість незаконно одержаних послуг підлягають стягненню (відшкодуванню) в доход держави.

Звертаємо Вашу увагу на те, що про корупційні правопорушення та інші службові зловживання з боку посадових осіб та працівників Управління ДСНС України у Житомирській області, Ви можете повідомити письмово за адресою: 10008, м. Житомир, вул. Святослава Ріхтера, 33, звернутися електронним листом на адресу sbu@zt.dsns.gov.ua, за телефоном (0412) 48-03-47 або набрати номер "телефону довіри" ДСНС України у Житомирськійобласті (0412) 24-38-26. 

Фахівець 8 державної пожежно-рятувальної

частини (м. Коростень) Управління ДСНС

України у Житомирській області

Денис ІСКОРОСТЕНСЬКИЙ


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь