Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Про стан запобігання та протидії злочинності в регіоні доповіли на координаційній нараді в Прокуратурі Житомирської області

Дата: 12.02.2020 08:13
Кількість переглядів: 460

Сьогодні, 11 лютого, відбулася координаційна нарада керівників правоохоронних органів області, на якій обговорили стан запобігання та протидії злочинності в області у сучасних умовах. Також розглянули такі питання: протидія розкраданню лісових ресурсів, незаконному видобуванню бурштину, піску, викриття незаконної діяльності автозаправних станцій та гральних закладів. Участь у нараді взяв перший заступник голови ОДА Володимир Федоренко.

Фото без опису

Прокуратура Житомирської області повідомляє, що в регіоні утримано стан розкриття злочинів за остаточними результатами розслідування на рівні вищого, ніж середній по Україні, а саме: в області розкрито майже 48% злочинів, тоді як по державі у цілому – 43,2%. Зменшилася питома вага майнових злочинів, а також кількість облікованих кримінальних правопорушень, у тому числі тяжких злочинів. Про це доповів прокурор області Олег Василів на координаційній нараді.

Керівник обласного відомства також наголосив, що особливо важливо посилити роботу щодо вирішення пріоритетних для регіону проблем, серед яких – протидія розкраданню лісових ресурсів, незаконному видобуванню бурштину, піску, викриття незаконної діяльності автозаправних станцій та гральних закладів.

Також на нараді акцентовано увагу присутніх на вжитті додаткових організаційно-практичних заходів щодо поліпшення стану протидії злочинності в установах виконання покарань, у тому числі пов’язаної з незаконним обігом наркотичних засобів.

За підсумками наради, з урахуванням пропозицій учасників наради, визначено спільні скоординовані заходи, спрямовані на зміцнення законності та протидію злочинності на Житомирщині.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь