Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«СТОП Фальсифікат»

Дата: 13.02.2020 07:40
Кількість переглядів: 441

Відбувся черговий етап кампанії з виявлення фальсифікату в рамках масштабного медіапроєкту «СТОП Фальсифікат». Цього разу у фокусі - мед.

Фото без опису

29 зразків меду із чотирьох регіонів України були відібрані у торговельних мережах групами експертів та журналістів. Уповноважена комісія знеособила та закодувала кожен із зразків. Прозорість та відкритість усіх процесів забезпечує постійна онлайн трансляція.

Закодовані зразки будуть направлені у три уповноважені акредитовані лабораторії, де вони перевірятимуться на предмет невідповідності інформації щодо складу продукту, зазначеного на маркуванні, його харчової та енергетичної цінності.

«Нашим завданням є очищення українських ринків від фальсифікату, щоб споживачі були впевнені у безпечності та якості продукції, яку вони споживають. Логічним продовження чергового етапу проєкту є перевірка меду, адже Україна входить у п’ятірку найбільших виробників та експортерів цього продукту. Наша мета - підтримка чесних виробників, підвищення їх конкурентоспроможності та забезпечення рівних умов для ведення бізнесу», - прокоментував заступник міністра Taras Vysotskyi / Тарас Висоцький.

Проєкт реалізовується телеканалом 1+1 «ТСН Тиждень», ГО «Громадський контроль захисту прав споживачів» за підтримки Мінекономіки та Держпродспоживслужби.

Міністерство розвитку економіки, торгівлі

та сільського господарства України



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь