Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Як підштовхнути українців зробити перший крок до цифрової освіти? Ми вирішили показати можливості, перспективи та переваги, які надає цифрова грамотність

Дата: 17.02.2020 14:05
Кількість переглядів: 423

У центрі сюжету соціальної реклами проєкту «Дія. Цифрова освіта» – харизматична та енергійна пані Світлана. Вона давно сплачує всі квитанції в інтернеті, вміє правильно гуглити та перевіряти новини, знає про послугу єМалятко та інші, користується онлайн прогнозом погоди, профі в соцмережах – слухає музику, ділиться рецептами, вітає перша зі святами.

Фото без опису

Світлана на власному прикладі доводить, що володіння цифровими навичками дозволяє жити в країні більш комфортно та щасливо.

«53% українців володіють цифровими навичками нижче базового рівня. При цьому більше половини населення не прагне навчатися цифрової грамотності. Ми хочемо це змінити і донести меседж, що цифрові навички потрібні кожному громадянину. Вони дозволяють жити без обмежень, здійснювати мрії, зручно спілкуватися», – коментує заступник міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції Valeriya Ionan.

На виробництво відеоролику не було витрачено жодної копійки державного бюджету. Партнером у створенні соціальної реклами виступив Фонд Східна Європа в межах реалізації швейцарсько-української Програма EGAP.

Планується, що ролик розповсюджуватимуть на національному та регіональному телебаченні, в мережі кінотеатрів і в Інтернеті.

Безкоштовно отримати або покращити свої цифрові навички можна на Національній онлайн-платформі з цифрової грамотності????https://osvita.diia.gov.ua


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь