Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Продовжується співпраця з ДУ «Центром пробації»

Дата: 18.02.2020 16:29
Кількість переглядів: 423

Сьогодні, 18 лютого, в рамках співпраці Коростенського міського центру зайнятості та філії ДУ «Центр пробації" в Житомирській області, відбувся семінар для осіб, які засуджені до покарань та звільнені від них з випробувальним терміном.

На захід були запрошені начальник міськрайонного відділу філії державної установи «Центру пробації» Антоніна Ващенко та старший інспектор відділу Юлія Клименко. Мета заходу – ознайомлення слухачів з інноваційним методом роботи - Інститутом кар'єрного радника.

Начальник відділу організації працевлаштування населення Валентина Штуль, розпочала захід, наголосивши на суті та основній цілі нововведення: Інститут кар'єрного радника - це індивідуальний підхід до кожного шукача роботи.

Вона ознайомила присутніх з усім спектром послуг служби зайнятості. В процесі зустрічі надала компетентні поради щодо шляхів побудови професійної кар'єри, висвітлила покроковий алгоритм шукача роботи від реєстрації і до кінцевої мети – працевлаштування.

Фіналізували зустріч індивідуальними співбесідами з засудженими громадянами, предметно обговоривши виниклі питання та варіанти вакансій, які є актуальними та підходящими для даної категорії громадян.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь