Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В селі Хотинівка відбувся схід села

Дата: 26.02.2020 14:33
Кількість переглядів: 1654

26 лютого 2020 року в будинку культури села Хотинівка відбувся схід села. Участь у заході взяли голова Коростенської районної ради Василь Клименко, заступник голови Коростенської районної державної адміністрації Артем Майданик та активні громадяни села.

Фото без опису

Сільський голова Хотинівської сільської ради Валентина Палюшкевич прозвітувала перед своїми односельцями про проведену роботу за 2019 рік, використання коштів сільського бюджету, зупинилась на проблемних питаннях, а також окреслила перспективи розвитку сільської громади на 2020 рік.

Валентина Палюшкевич подякувала односельчанам, місцевим орендарям та керівництву району за активну підтримку й допомогу та наголосила, що лише доклавши спільних зусиль можливо вирішити всі питання.

На загальних зборах жителі проявили зацікавленість, активність, небайдужість, порушили ряд питань, що турбують сьогодні громаду, а саме: освітлення вулиць, зміна часу рейсового автобусу, стан дороги Коростень-Хотинівка та наболіле питання питної води тощо. Звучали запитання і від активістів села до керівництва району.

Василь Клименко в свою чергу надав відповіді на численні запитання – особливо детально зупинилися на обговоренні благоустрою сільської ради, облагородження кладовищ та оренді земельних паїв.

Очільники району подякували сільському голові за пророблену роботу, а також завірили, що ті проблемні питання, які були озвучені жителями громади й надалі будуть вирішуватися спільними зусиллями районного керівництва, виконавчого комітету сільської ради та громади села.

Ольга Сахневич,

головний спеціаліст відділу інформаційної

діяльності та комунікацій з громадськістю

апарату райдержадміністрації



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь