Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Каленській сільській раді було проведено схід села місцевих жителів

Дата: 27.02.2020 14:58
Кількість переглядів: 1234

27 лютого 2020 року на території Каленської сільської ради було проведено схід села місцевих жителів в якому взяв участь голова районної державної адміністрації Юрій Тарасюк. На порядку денному розглядалось питання щорічного звіту сільського голови за 2019 рік.

Фото без опису

На сході села були присутні голова районної ради Василь Клименко, заступник голови райдержадміністрації Артем Майданик, районний та сільські депутати, представники агрокомпаній, жителі сіл Каленське та Корма.

У своєму виступі сільський голова Микола Куцепін зазначив, що населення Каленської сільської ради становить 396 чоловік. Розповів про роботу закладів соціальної сфери, установ, що функціонують на території сільської ради, а саме: Каленський НВК, фельдшерський пункт, відділення поштового зв’язку, бібліотека, заклад культури та магазин.

Під час звіту сільський голова Микола Куцепін звернув увагу місцевих жителів на санітарному стані біля дворів, наголосив на відповідальності кожного жителя громади за благоустрій населених пунктів та закликав не створювати несанкціоновані сміттєзвалища, закликав наводити порядок біля пустуючих дворів та на кладовищах. Також звернув увагу на забороні підпалів сухої трави.

Фото без опису

Під час сходу села місцеві жителі порушили низку важливих питань, деякі з них: розчищення скважин для забору води для пожежних автомобілів; ремонту доріг; скрапленого природного газу в балонах, та його ціни; автобусного розкладу; доступних ліків.

Голова райдержадміністрації Юрій Тарасюк надав відповіді на численні запитання, які цікавили учасників сходу села, обумовив пріоритетні напрямки роботи районної влади на найближчу перспективу, а також завірив, що озвучені проблемні питання будуть вирішуватися спільними зусиллями районного керівництва та виконавчого комітету сільської ради.

Оксана Бовсуновська,

начальниця відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Коростеньскої РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь