Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До 16 березня подовжено конкурсний відбір інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізуватись у Житомирській області за рахунок коштів ДФРР у 2021 році

Дата: 28.02.2020 09:34
Кількість переглядів: 346

Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку подовжує конкурс із відбору інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Фото без опису

Відбір проєктів здійснюється у відповідності до Закону України «Про засади державної регіональної політики», положень ст. 241 Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 року № 196 (із змінами) «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Мінрегіону України від 24.04.2015 року  № 80 (із змінами) «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Заявниками проєктів є місцеві і центральні органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, агенція регіонального розвитку.

Основними умовами відбору є:

– для проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт, технічне переоснащення) – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проєктної документації;

– календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

– співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

– спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів;

– загальна кошторисна вартість проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5000,0 тис. гривень, а для інших проєктів – понад 1000,0 тис. гривень.

Інвестиційні програми і проєкти регіонального розвитку мають відповідати пріоритетам, визначеним Стратегією розвитку Житомирської області на період до 2027 року та технічним завданням згідно Плану заходів з реалізації у 2021–2023 роках Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року.

Перелік документів, які подаються регіональній комісії для участі у конкурсному відборі, викладено у додатку 1.

Перелік технічних завдань – у додатку 2.

Прийом документів проводиться Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації за адресою: 10014, Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, к.608, 608а

Контактні телефони: (0412) 47-43-82, 47-43-86, 47-44-54

Електронна адреса: odaguba@meta.ua

Строк подання пропозицій – до 16 березня 2020 року

Інформація про інвестиційні програми і проєкти регіонального розвитку, що подана заявником регіональній комісії, оприлюднюється ним на НОВІЙ онлайн платформі ДФРР https://new.dfrr.minregion.gov.ua до початку проведення оцінки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь