Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Цікава книжечка маленькому читачеві

Дата: 28.02.2020 16:55
Кількість переглядів: 554

Нещодавно наша книгозбірня отримала приємний подарунок – друге ювілейне видання українського письменника, нашого земляка Петра Сингаївського «Білі черевички у зими». Ця книжечка – є маленькою частинкою творчого доробку для дітей талановитого митця поетичного слова. Не дивлячись на те, що у  Петра Федоровича більшість збірок адресовані дорослим, його завжди вважали дитячим поетом. Можливо тому, що його твори для найменшого читача зігріті доброю усмішкою, легко читаються і запам’ятовуються.

Фото без опису

Прикро одне, що неймовірна збірка «Білі черевички у зими» вийшла, на жаль, досить маленьким тиражем – всього 1000 примірників, і дуже приємно, що ми одні із перших отримали такий цінний подарунок від сина поета, Сергія Петровича Сингаївського, який також є вже відомим українським письменником.

В оновленому виданні, з прекрасними неповторними ілюстраціями, зібрані надзвичайно мелодійні вірші для дітей, які разом з поетом вчать бачити і чути як оживає усе навкруги: сонечко весну принесло, а жучок-морячок її відкриває, дощик наздоганяє хлопчиська, а  зима загубила біля річки свої черевички… Правда ж цікаво почитати? Тож мерщій до нашої бібліотеки.

Коростенська районна бібілотека ім. М. Сингаївського


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь