Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

28 лютого у Васьковицькій сільській раді відбувся схід села

Дата: 02.03.2020 08:13
Кількість переглядів: 1793

На порядку денному стояло питання звіту сільського голови Петра Лазаренка про роботу виконавчого комітету та депутатського корпусу сільської ради за 2019 рік. Участь в сході села взяли також голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк, його заступник Артем Майданик, депутат Коростенської районної ради Володимир Бас, депутати сільської ради, небайдужі жителі громади.

Фото без опису

Як відзначив у своєму звіті Петро Лазаренко, на території Васьковицької сільської ради зареєстровано 900 чоловік. У Васьковицькому ліцеї навчається 168 учнів. Дитячий навчальний заклад «Сонечко» відвідує 15 дітей.

В межах сільської ради знаходяться і проводять свою діяльність: ТОВ «Ниви Полісся», ПрАТ «Бехівський спеціалізований кар’єр», ПАТ «Укртранснафта». Діє відділення Укрпошти, терапевтичне відділення Коростенської районної лікарні, амбулаторія загальної практики сімейної медицини, працює будинок культури. В населеному пункті працюють три магазини та кафе. Проводиться обслуговування соціальними працівниками одиноких людей похилого віку.

На сьогоднішній день із наболілих питань для жителів громади залишаються: нестача якісної питної води, утримання кладовищ, освітлення центральної вулиці та доріг тощо.

«Хочеться відзначити, що силами сільської ради, депутатів та жителів громади, за участі районної влади в рамках програми «Питна вода»  в центрі села Васьковичі вже пробурено свердловину, яку згодом відкриють для загалу», – сказав Петро Лазаренко.

Далі на часі стоять питання благоустрою села – впорядкування, прибирання на кладовищах, в центрі села та поблизу дворів місцевих жителів. Голова сільради закликав всіх активно долучитись до роботи.

Щодо питання освітлення вулиць та ремонту доріг, а саме перехрестя та дороги на сусіднє село Михайлівка коментар дали голова Коростенської районної державної адміністрації Юрій Тарасюк та депутат Коростенської районної ради Володимир Бас.

Окремо Юрій Тарасюк дав відповіді на питання присутніх щодо проведення реформи децентралізації, подальшої роботи Васьковицької лікарні та амбулаторії, інші хвилюючі для жителів Васькович питання.

Підсумовуючи схід села Володимир Бас звернувся до васьківчан та закликав не бути байдужими до життя громади, активно включатись в роботу з благоустрою та цікавитись тим, що робить виконавчий комітет та депутатський корпус сільської ради.

Наталія Колєнова,

старший інспектор відділу інформаційної діяльності та

комунікацій з громадськістю апарату Коростенської РДА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь