Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Житомирщині стартувала програма «Велике будівництво»

Дата: 02.03.2020 15:43
Кількість переглядів: 577

В Україні з 1 березня стартувала програма «Велике будівництво». Ініційована Президентом України програма передбачає здійснення масштабного будівництва та капітального ремонту шкіл, дитячих садочків, приймальних відділень лікарень, стадіонів та доріг.

Фото без опису

До карти проєктів Житомирської області у програмі «Велике будівництво» увійшли 7 приймальних відділень, 197,5 км доріг, 11 шкіл, 7 садочків та 9 спортивних об’єктів, 24 амбулаторії.

«Усі об’єкти в рамках «Великого будівництва» контролюватиму особисто. Якщо підрядники зумисно будуть затримувати хід виконання запланованих робіт, будемо їх змінювати. Усі важливі інфраструктурні об’єкти Житомирщини мають бути побудовані чи відремонтовані у визначені терміни», – зазначає голова ОДА Віталій Бунечко.

За повідомленням департаменту регіонального розвитку ОДА, із загальної кількості об’єктів – 26 буде фінансуватися за кошти державного фонду регіонального розвитку, 53 об’єкти – за кошти дорожнього фонду.

Головне завдання програми – сконцентрувати кошти на найнеобхідніших об’єктах інфраструктури, а не розпорошувати на усі розпочаті об’єкти, які будуються роками.

Нагадаємо, що заступниця голови ОДА Наталія Остапченко оглянула хід виконання робіт на об’єктах «Великого будівництва» у Пулинському, Черняхівському та Радомишльському районах.

Заступник голови ОДА Віктор Градівський також перевірив три об’єкти Житомирської області, які увійшли до національної програми.

Довідково. За програмою «Велике будівництво» цього року в Україні передбачається оновити 4 тис. км доріг, щонайменше 100 шкіл, 100 дитячих садків і 100 стадіонів


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь