Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Семінар з біології вчителів Коростенського району

Дата: 03.03.2020 12:55
Кількість переглядів: 389

25 лютого 2020 року в Ходаківській середній загальноосвітній школі І-ІІ ступенів зібралися вчителі біології Коростенського району для проведення семінару. Освітяни працювали над темою «Засоби формування ключових компетентностей при викладанні біології в контексті НУШ».

Фото без опису

Гостинно привітала учасників семінару директор Олена Євгенівна Митюк, яка познайомила з закладом освіти та творчими здобутками колективу. Досвідом своєї роботи поділилася Макаренко Віра Володимирівна, вчитель біології, спеціаліст І категорії , яка має 23 роки педагогічного стажу. Біологи відвідали урок в 9 класі «Мутації: види, причини і наслідки». Вчитель різними формами та методами формувала знання учнів з даної теми, а також яскраво простежувався виховний момент толерантного відношення до людей, організм яких зазнав певних видів мутації.

Скарбничку педагогічної майстерності поповнило також практичне заняття «Використання малюнків – асоціацій на уроках біології».

При підведенні підсумків шляхом відкритого мікрофону педагоги дійшли висновку, що в сучасних умовах освіта вимагає нових методів навчання учнів, суть яких – у пізнанні суспільних і природних явищ та становленні цілісної, свідомої особистості, що активно і творчо реалізує себе. Часи змінюються, і сьогодні суспільству потрібна особистість, яка могла б самостійно діяти, приймати рішення, робити свій вибір і відповідати за нього, здатна орієнтуватись в мінливому нинішньому житті. Потрібна особистість, яка б сформувала свій власний світогляд, спираючись на здобуті нею ж самою знання.

 Дякуємо педагогічному колективу Ходаківської СЗШ І-ІІ ступенів за можливість ознайомлення з цікавим досвідом , за те, що ще раз впевнилися, що незважаючи ні на що сільська школа здатна формувати сучасну компетентну особистість – конкурентоспроможну викликам сьогодення!

 Тетяна Васьківська, методист РМК.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь