Коростенська районна державна адміністрація
Житомирська область, Коростенський район
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Встигніть подати інвестиційні програми та проєкти до 16 березня для участі у конкурсі

Дата: 05.03.2020 11:04
Кількість переглядів: 352

Регіональна комісія з оцінки та забезпечення проведення конкурсного відбору інвестиційних програм та проєктів регіонального розвитку подовжує конкурс із відбору інвестиційних програм та проєктів, що можуть реалізуватись за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку у 2021 році.

Фото без опису

Відбір проєктів здійснюється у відповідності до Закону України «Про засади державної регіональної політики», положень ст. 24Бюджетного кодексу України, постанови Кабінету Міністрів України від 18.03.2015 року № 196 (із змінами) «Деякі питання державного фонду регіонального розвитку», наказу Мінрегіону України від 24.04.2015 року  № 80 (із змінами) «Питання підготовки, оцінки та відбору інвестиційних програм і проектів регіонального розвитку, що можуть реалізовуватися за рахунок коштів державного фонду регіонального розвитку».

Заявниками проєктів є місцеві і центральні органи виконавчої влади та органи місцевого самоврядування, агенція регіонального розвитку.

Основними умовами відбору є:

– для проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт, технічне переоснащення) – наявність затвердженої в установленому законодавством порядку проєктної документації;

– календарний план реалізації становить від одного до трьох років;

– співфінансування з місцевих бюджетів на рівні 10 відсотків;

– спроможність суб’єктів, на фінансування об’єктів яких залучаються кошти державного фонду регіонального розвитку, забезпечувати подальше власне фінансування або їх утримання за рахунок коштів місцевих бюджетів;

– загальна кошторисна вартість проєктів будівництва (нове будівництво, реконструкція, реставрація, капітальний ремонт) понад 5000,0 тис. гривень, а для інших проєктів – понад 1000,0 тис. гривень.

Інвестиційні програми і проєкти регіонального розвитку мають відповідати пріоритетам, визначеним Стратегією розвитку Житомирської області на період до 2027 року та технічним завданням згідно Плану заходів з реалізації у 2021–2023 роках Стратегії розвитку Житомирської області на період до 2027 року.

Перелік документів, які подаються регіональній комісії для участі у конкурсному відборі, викладено у додатку 1.

Перелік технічних завдань – у додатку 2.

Прийом документів проводиться Департаментом регіонального розвитку облдержадміністрації за адресою:

10014, Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 12, к.608, 608а

Контактні телефони: (0412) 47-43-82, 47-43-86, 47-44-54

Електронна адреса: odaguba@meta.ua

Строк подання пропозицій – до 16 березня 2020 року

Інформація про інвестиційні програми і проєкти регіонального розвитку, що подана заявником регіональній комісії, оприлюднюється ним на НОВІЙ онлайн платформі ДФРР https://new.dfrr.minregion.gov.ua до початку проведення оцінки.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь